Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaannaEm

Życie bez faceta .........

Polecane posty

Ostatnio podsumowując Swoje życie stwierdziłam że trafiam na samych kretynów ... Kompletnie nie mam szczęścia do facetów ;| iii postanowiłam że dam sobie spokój ;D Jestem sama z wyboru i musze przyznać że dobrze mi z tym ;) A jak jest u Was? :) Jest tu może jakaś sama ale nie samotna duszyczka? ;DDD

Gość Madziakkkkkkkk
ja jestem w związku od ponad dwoch lat i za nic w swiecie bym tego nie zmienila. Choć wczesniej tez trafiałam na dupków ten okazał się inny.. wsaniały.. ten, na ktorego czekałam xD

Gość kochana zawsze możesz mieć
mnie, osobnik niezbyt rozgarnięty ale prawdziwy :)

Gość entkastudentka
Chciałabym mieć faceta, ale trudno o kogoś sensownego ;) Nie szukam na siłę, w sumie w ogóle nie szukam, żyję swoim życiem, ale jak trafię to nie wzgardzę męskim ramieniem.

życie we dwójkę nie jest łatwe. Skoro nie chcesz słuchać fochów - to sama ich nie stroj. Przecież każd człowiek może mieć gorszy dzień.

Gość kochana zawsze możesz mieć
Tu jest pełno prawiczków, chętnie Cie przygarną jeśli jesteś choć trochę urodziwa. (to że jesteś niespełna rozumu wynika z pisania na kafeterii)

Gość hjforu
"stwierdziłam że trafiam na samych kretynów" Jak tak czytam te wasze wypowiedzi, dziewczyny, to aż się nóż w kieszeni otwiera. Noż kurwa jego mać same ideały chodzą na tej ziemi, a tylko faceci, to kretyni. Może trochę samokrytycyzmu by się wam przydało, co ? Jak was faceci nie chcą, to chyba muszą mieć jakiś powód, hm ? Ja tez z taką jedną byłem, co to o sobie pewnie mówi, że chodzący ideał, a była delikatnie mówiąc rąbnięta w beret. Wy też się sobie przyjrzyjcie, wielkie idealy od siedmiu boleści.

Ja chyba tez trafialam zawsze na nieodpowiedni typ. Ostatni, myslalam ze to juz ten na cale zycie, po 2 latach okazalo sie ze nie wyobrazam sobie zycia... z nim. Okazal sie naprawde egoistycznym draniem, ktorego jedyna chyba dobra cecha jest wyglad. Poza uroda jednak trzeba miec cos w glowie:o

Gość hjforu
"Chciałabym mieć faceta, ale trudno o kogoś sensownego" No popatrz, że też mam podobne zdanie ... a jestem facetem :D

Gość ladaco po południu
kobieta nigdy nie powinna być wielka :classic_cool:

Gość hjforu
Sensowny, czytaj dziecko ze zrozumieniem.

"Chciałabym mieć faceta, ale trudno o kogoś sensownego" No popatrz, że też mam podobne zdanie ... a jestem facetem laska chce sensownego faceta -> masz podobne zdanie -> chcesz sensownego faceta :P

Gość hjforu
Myślę, że stworzyłbyś z autorką udany związek :D

Gość ladaco po południu
autorka to jakaś maruda i do tego z kwaśną miną a niech los mnie uchowa od takiej zrzędy.

Gość entkastudentka
Panie sensowny --> "Może wymagacie nie wiadomo czego? " Tak. Wymagam dużo. Bynajmniej są to realne oczekiwania, które spełnia wielu mężczyzn. Nie żaden ksiąze z bajki ;) " chcialbys miec sensownego faceta???? o matko " I znowu ten formalizm. Wiesz co to skrót myślowy?

to nie do ciebie bylo, o sensownym facecie :P jesli chodzi o pierwsza sprawe, to taaak, ci obcy, mezowie, faceci kolezanek, partnerzy babek, ktore widzicie raz na tydzien... oni wszyscy sa idealni ;) ale jak zapytacie kobiet, ktore z nimi sypiaja okazuje sie, ze tez maja swoje wady.

wymagamy niewiadomo czego? Hm ja uwazaam, ze sie trza szanowac, i nie mozna obnizac wymagan ponizej pewnego absolutnego minimum, tylko dlatego, ze spora czesc facetow to kretyni :P ktorzy tych wymagan nie spelniaja. :)