Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padaka z przytupem

opieprzcie mnie, bo będę żałować.

Polecane posty

Gość padaka z przytupem

zjedźcie mnie, opierdolcie, zmieszajcie z błotem, odetnijcie internet! po roku szukania znalazłam! znalazłam na facebooku konto faceta, za którego dam się pokroić, który śni mi się co noc i dla którego zrezygnowałabym z trzech miesięcy wakacji, żeby tylko być na uczelni i móc go oglądać. ciągle tylko siedzę i odliczam dni do października, do powrotu na zajęcia, do tonięcia w jego niebieskich oczach, do wszystkiego z nim związanego. no pojebało mnie do potęgi entej, już nawet szukałam psychologa, żeby mi dał skierowanie do psychiatry, poważnie. pierdolnijcie mnie słowem w tę głupią głowę, żebym nie odważyła się dodać go do znajomych, napisać do niego, zaczepić, cokolwiek. to będzie moja życiowa porażka! 😭 nigdy nie byłam zauroczona/zakochana, więc teraz z nieznajomości reaguję na to przesadnie. rozsądek jedno, a ciało drugie!

Gość alez to romantico
:D zagadaj do niego.

Gość jiolo
jak kolega powyżej, zaryzykuj :) będzie fajnie

Gość padaka z przytupem
nie mogę zagadać, bo gdyby on miał coś do mnie to by już pół roku temu wszedł na start. a tak to wie dobrze, że bym mu się oddała bez zastanowienia i pewnie dlatego się gapi, podśmiewa cichcem pewnie też 😭 oby minęło jak najszybciej, bo się czuje chora na umyśle :(

Gość padaka z przytupem
ręce mi się trzęsą, zaraz kliknę nie tam gdzie trzeba! i mam nadzieję, że na facebooku nie widać kto kogo podglądał i kiedy, bo ja na niego włażę (jak to pięknie brzmi 😭) po 60 razy dziennie :o

Gość padaka z przytupem
wykazuje od czasu aż ja wykazałam je po raz pierwszy, przesadnie :o w napływie euforii i motylków w brzuchu wrzasnęłam do telefonu jaki ten facet jest zajebisty. byłoby fajnie gdyby tylko on nie stał ze trzy metry za mną i tego nie słyszał. od tego czasu mnie taksuje wzrokiem, ja sobie wmawiam, że tak mu się podobam, a jest zupełnie odwrotnie, bo nic na to nie wskazuje! 😭 a nie napiszę, bo chyba boję się odrzucenia. nie wiem jak to zniosę i jak ja się mu pokażę jak mi napisze: ej, niunia, wypierdalaj :D

Gość things will never be the same
hehe.no to jak sie boisz i wstydzisz to nie pisz i po problemie;) co ma byc to bedzie.

Gość padaka z przytupem
i tak teraz doszłam do wniosku, że nie napiszę, bo nie wiem co napisać. jestem chyba zdolna jedynie do poezji w postaci erotyków :D

Gość padaka z przytupem
ochłonęłam trochę, nie napiszę. oby jutro mnie nie dopadło znowu 😭