Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara mezatka 36/

Czy wy tez macie facetow, mezow, ktorzy

Polecane posty

Gość Sara mezatka 36/

nie zarabiaja na dom, nie robia nic w domu, nie opiekuja sie dzieckiem, nie daja wam chwili wolnego od dziecka, nie daja wam nic, lacznie z seksem? Czy tylko ja mam taki chory zwiazek i ludze sie, ze to przejsciowe, ze to minie? Ale jak len moze przestac byc leniem? Jak i ile mozna martwic sie o swoja i dziecka przyszlosc przez takiego pana?

Yyyy i ty to nazywasz ZWIĄZKIEM? To nawet nie jest chory związek, tu nie ma związku jest wspólna egzystencja.

Gość rosomak
ja jebnal bym go dawno

Gość sara Mezatka 36/
no tak..masz racje..to egzystencja..marazm kompletny. rzucic pozostalo, czyz nie?

Gość Figggg
to co on robi ten twoj maz, skoro nic nie robi?

Gość Sara Mezatka 36/
pracuje czasem, czasem otwiera swoja firme, by pozniej ja rzucic, pozniej znow w domu, pozniej na 3 dni do pracy. I jak pracuje to twierdzi, ze nie musi nic robic, bo pracuje.

Gość Sara Mezatka 36/
Pytam serio. rozmawialam juz z rodzina, przyjaciolmi..rodzina go nie lubi, znajomi tez, nawet wlasne dziecko nie za bardz jest za nim i nie dlatego,z e ja je buntuje, jest zbyt male na to. Chyba czuje, ze nie jest mile widziane :-( I te ciagle jego klotnie, wyzwiska, awantury, spanie na kanapie..

nie rozumiem takiego podejcia, ja tez pracuje, ucze sie, wychowuje dziecko, w domu gotuje obiady, sprzatak, odkurzam, piore, prasuję a do tego wszystkiego mam czas na spotkania ze znajomymi. z mezem wspieramy sie, jak ja mam zajety dzien to on zostaje w domu i wszystko robi. dla mnie jest to najlepszy uklad, bez wsparcia meza oszalalabym, a on bez mego...

Gość Sara Mezatka 36/
Ale ciagle mi powtarza, ze jest taki dobry i ze nie zdradza, co czyni go bogiem w porownaniu z innymi. A poza tym, ze nie klamie i nie zdradza nie robi nic. A czy nie zdradza? Nie wiem..nie ma seksu, wiec ciezko mi w to uwierzyc.

Gość Sara Mezatka 36/
Wiecie..moim marzeniem bylo zalozenie rodziny, ale tylko moim. Marze o facecie, ktory zmieni dziecku pieluche, przygotuje choc raz mleko, albo chocby pozmywa po sobie. A on zostawia brudne skarpety tam gdzie siada i ma wszystko gdzies, bo to ja jestem od zapierdalania, bo on ma prace a ja nie.

Gość Sara Mezatka 36/
Rozstaje sie z nim. Teraz.

Gość buhahahahaahhaahah
no kurwa!!!!!!! przyszla na kafe po porade i decyzje juz podjela :D:D:D:D:D:D:D

Gość Sara mezatka 36/
A czy wasi faceci tez sa skurvielami dla waszych matek, ktore opiekuja sie wnukami i dzieki ktorym mozecie miec 6000zl miesiecznie? bo ta lajza wygnala moja matke i nie moge juz pracowac tylko siedze z dzieckiem.

chyba bym do mamy poszla. jesli ona siedziala z dzidzia, mialas niezla prace, moze uda sie do niej wrocic. wal w tylek takiego "faceta" niech wie, ze siedzenia w domu to tez praca,niech zacznie po sobie sprzatac, Ty sie spakuj i uciekaj do mamy, ona Ci napewno pomorze, marnujesz sie dziewczyno...

sorki , mojego meza matka opiekuje sie dzicmi ale...cos za cos... one zeruja na czym sie da.... oj i mysle ze mala kasa nie leci

Gość Sara mezatka 36/
Widze, ze pare podszywow bylo :-( dzieki, ze tak piszecie. Mam szczerze dosc i ciezko nawet tu sie kogos poradzic. Teraz powinien byc w domu od godziny a ciagle go nie ma i tel.wylaczony.