Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w prawie

FACET

Polecane posty

Gość jestem w prawie

On: - przystojny - wysoki - gadatliwy - ponad 30 lat - dobry samochód - jeden poważny związek w życiu ze mną (wcześniej tylko laski z internetu na krótki czas) - niepracujący już rok czasu (utrzymuje się z pieniędzy zarobionych za granicą) - budujący dom bliźniak z rodzicami - całymi dniami ogląda tv, siedzi w internecie, trochę posprząta, zrobi obiad, w weekendy żadnych obowiązków, bo ja mam wolne - złośliwy, jak mu się zwróci na coś uwagę - sknera dla mnie i dziecka - na swój samochód albo swoje potrzeby zawsze ma pieniądze (odmówił dziecku kupno drobnej zabawki, kiedy go poprosiło) - nie zaprasza nigdzie (restauracja, wyjazd) - wszystko dzieli na pół (rachunki) - jedzenie kupuje oszczędnie i tylko to co sam lubi (w większości sam zjada) - nie pojedzie nigdzie, nawet do sklepu, bo jest jakiś np. mecz - musi wszystko wiedzieć co mnie dotyczy, co robię, gdzie jestem, gdzie idę, on nie ma takiego obowiązku - w kłótni wulgarny, zaczepny - uparty - jak coś chce musi to mieć od razu, jak ja coś od niego chcę to musi poczekać, albo sama muszę to zrobić Pewnie by coś jeszcze doszło. Chciałbyście być z kimś takim? Do czasu zamieszkania razem było dobrze, starał się itd.

Gość upiorny franek
No a ty jaka jesteś ? Może trochę twoich cech charakteru ?

Gość jestem w prawie
Pytalam o tego faceta

Gość faszerowana
a poza tym, ze przystojny, wysoki i ma gadane, to jakie ma zalety? :)

Gość red sim tea
wybacz,ale to prosty burak ......