Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Centurion

Gra wstepna , a raczej jej brak .

Polecane posty

Witam . moja zona nie potrzebuje gry wstepnej . Nasza gra wstepna wyglada mniej wiecej tak : 2-3 minutki calowania i macanka (i to tez nie zawsze) , po czym zonka lapie mnie za mojego czlonka i wklada go sobie . Po tym jak wykonam kilka ruchow , jej wnetrze jest juz gorace , mokre i szeeeerokie . Do orgazmu dochodzi z reguly bardzo szybko (powiedzmy przyslowiowe 5 minut) . Czy to jest normalne , czy Wy tez tak macie drogie panie ?

o nie,mnie do orgazmu doprowadza się znacznie dłużej...... :D a gra wstępna u Nas to długie igraszki z mojej strony :P

Ok , ja tez tak wlasnie to znam z poprzednich zwiazkow . Moze inne panie maja podobnie jak moja zona ?

A może Ty pierwszy zacznij grę wstępną idz na całość.. może trochę ją to zachęci .. trzeba próbować;) powodzenia:)

Wiesz mi to generalnie nie przeszkadza ze moja zona jest w zasadzie od razu gotowa na penetracje , w zasadzie jest mi to na reke ;) . Zastanawialem sie jedynie czy sa inne kobiety ktore gry wstepnej nie potrzebuja . A co do Twojej propozycji , juz nie raz przeciagalem gre wstepny , rezultat byl taki , ze zaraz po zaczeciu penetracji dostawala orgazmu . Poprostu mega szybko sie nakreca .