Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowo smietankowo

żaden nie pomyslał o kwiatku

Polecane posty

Gość malinowo smietankowo

umówiłam sie z kilkoma fajnymi męzczyznami prze portal sympatia.pl najpierw klikalismy na gg, potem smsy telefony, w końcu randka, czyli niewinna kawa, spacer i zaden z tych mężczyzn nie pomyslał nawet o skromnym kwiatku dal mnie, nawet taki zerwanym na łące czy dzisiejsi męzczyźni już nie potrafia być romantyczni?

Widać podchodzą do randek z netu jak do cielęciny z hipermaketu, do niej nie trzeba się stroić i kroczyć jak po świętego Graala ;)

Gość fantazyjna_trojka
Chyba trafiasz na jakieś wybrakowane okazy. Ja umówiłam się kilka razy i zawsze dostawałam jakiś drobiazg :) Kwiatki, czekoladki a nawet plytę cd z muzyką specjalne dla mnie :D

Gość daa
ja tez zawsze dostalam jakis drobiazg,raz kwiatka,potem jakies slodkosci,drobna pamiatke,ale zawsze cos,szukaj lepszych

Ja też ostatnio wybierałem się na spotkanie z osobą poznaną na czacie, i kupiłem białą różę, tak się zastanawiałem czy wypada, ale chyba dobrze zrobiłem ;)

Gość masz kwiatka
🌼

Gość malinowo ismietankow
dzieki za kwiatka, nastepnym razem umówie sie na randke w dzien kobiet albo w walentynki:) bo w zwykła sobote to juz mezczyxni zapominaja o kwiatach:)

Gość kolorowe słodkie cukierki
ja też jeszcze nie dostałam kwiatka od mojego faceta:( a tak bym chciała... choćby takiego zerwanego z łąki, trawy... panowie co z wami???

Gość rosomak
Dziewczyno to nie stać Cię na randkę z normalnym facetem. Musisz lapać na portalach. Może idż do jakiejś agencji matrymonialnej. Boże widzisz i nie grzmisz. Takie szukanie faceta na portalach to jak kupowanie Guciego na bazarze. Zero oryginału same podrubki i to tandetne. Dziewczyny nie stać was by poderwać faceta? Zdrowego , Przyzwoitego, Kulturalnego, Taktownego, Czułego. Gdzie podrywacie to to macie.

Gość mateoseven
ale dziewczyny nie podrywaja , tylko czekają na zainteresowanie .... niestety :(

Gość gfdgfdggg
Kwiatki są niepraktyczne i na mój gust to starszym ludziom z różnych okazji się je daje.

Gość little łezka
Nie myślą! Wiesz czym myślą faceci swoim przyrodzeniem:(,teraz dochodze do takich wniosków.Kiedyś moja koleżanka była na randce,w letni wieczór na rynku naszego miasta chadzają kobiety z różami,i jej luby powiedział-jak podeszła do nich taka dziewczyna z koszykiem róż-podobają Ci się to sobie kup. Tacy są dzisiejsi faceci.

Gość mateoseven
nie wszyscy , ale ja np tez nigdy dziewczynie na pierwsza randke kwiatka nie kupilem , uwazalem ze uzna mnie za jakiegos desperata co na dzien dobry prezentami chce ja do siebie przekonac :(

Gość gfdgfdggg
Bo na pierwszym spotkaniu zazwyczaj się oględziny robi i głupotą jest dawać kwiatek.