Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka taka ja

Tabletki na przytycie

Polecane posty

Gość gość
witam mam taki sam problem jak i wy mam29lat waze 49 kg mam czworke dzieci i po kazdej ciazy zamiast przytyc to chudlam.caly czas slusze glupie komentarze co do mojego wygladu,przesto niemoge patrzec na siebie jestem przerazona nawet wstyd mi sie rozebrac przed mezem pomocy mam apetyt jem niczego sobie nie zaluje a kilogramy nieprzybywaja poradzcie mi cos plis

Gość ULCIA1910
Cześć mam taki sam problem ważę 54 kilo przy wzroście 170cm i jestem strasznie chuda jem dużo i to bardzo bo tylko co zjem to dalej jestem głodna i nic nie tyje tylko spalam wszystko. Bardzo chciałabym przytyć na nogach bo wstydzę się wyjść np w sukience lub spódniczce. Byłam u lekarza na badaniach ale lekarz stwierdził ze mam szybką przemianę materii i wyniki mam bardzo dobre nawet mówiła ze mam dobrą figure ale mi się kompletne nie podoba juz nie wiem co mam robic ;c

Gość chudzioba
Hej! Ja również mam ten sam problem. 24 lata, 165 wzrostu i 42kg! MASAKRA. Swego czasu brałam tabletki Peritol - na recepte. Musze powiedziec, że bardziej powodowały puchniecie niż przytycie ale dawały szybki efekt. Moja koleżanka przytyła/spuchła po nich( zależy jak kto ocenił). Ja już nie byłam taka konsekwentna w ich braniu ale apetyt czułam już po jakiś 2-3 dniach brania. Jednak są dwa minusy tych tabletek bardzo pobudzają nerwy (organizm reaguje nawet na lekki ruch w otoczeniu takim uczuciem jak byś sie wystraszył) Drugi minus, o którym sie dowiedziałam po jakims czasie to, że prawdopodomnie te tabletki zawierają sterydy i że bardziej pasują one do brania dla meżczyzn niż kobiet.

Gość gość
Ja mam 23 lata 160 wzrostu i wazę 43 kg tez bym chciala przytyc tak jak wy ale z tego co czytalam nastąpi to dopiero po 30 a i nie wierzcie w ro ze po ciąży przytyjecie bo ja mam 3 letnia córeczkę i szczerze mówiąc po porodzie jeszcze schudlam 2 kg:-(

Gość gość
U mnie na siłowni dostałem namiar na sklep z suplementami www.swiatsupli.pl i przyznam, że cenowo wygrywa nawet z Allegro. Produkty oryginalne, przeceny kilkadziesiąt procent. Czasami jest u nich tak, że jeden produkt tylko zamawiasz, a za przesyłkę nic nie płacisz. Ogólnie spoko sklep z suplementami.

Gość Chudzinaaaa
Zrób badania na tarczycę. Ja wczoraj odebrałam wyniki i już wiem gdzie leży przyczyna.

Gość Adam1056
hej, tabletek nie znam, ale jeśli chcesz przytyć to polecam Mass Activator z SFD, to jest gainer, który właśnie zawiera białko, węgle i jeśli zależy ci na przytyciu to to jest zdecydowanie skuteczny preparat, podeślę linka :)https://www.sfd.pl/sklep/SFD_Mass_Activator-opis26680.html