Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefrinn

Prosze o pomoc w związku z zawiścią ludzi, którzy nam zazdroszczą

Polecane posty

Gość Nefrinn

Postanowiłam sie podzielic z wami moim problemem. Otóż jestem fotomodelką, jestem bardzo ładna. Mam bardzo przystojnego chłopaka. Niestety ludzie zazdroszą nam wygladu i stąd mamy ciągle problemy. Nie moge znaleźć żadnej stałej pracy bo pierwsze co słysze to że mam być dyspozycyjna. A jak nawet nie słysze to zaraz wychodzi że szef chce seksu i musze sie zwalniać. Z moim chlopakiem tworzymy dobraną parę atrakcyjnych osób, ale ludzie nam zazdroszczą i nas nie lubią dlatego. Ja nigdy nie dyskryminowałam dziewczyn za to że są w porównaniu ze mną brzydkie. Mój chłopak też normalnie traktuje innych chłopaków mimo że mu nie dorastają do pięt. Ale zazdrosć bierze góre dlatego nie mamy zbyt wielu znajomych. Czy można na to coś poradzić? Dodam tylko że też nigdy nie dyskryminowalam innych chłopaków, nawet kiedyś byłam na randce z chłopakiem który wyglądal przecietnie. Ale to dawno. Wiec co radzicie?

dajesz tu fotke tej boskiej pary, potem wyciagniemy wnioski, bo poki co smiem twierdzić ze jestem przystojniejszy od twojegochlopaka, a takich problemów nie mam

Gość Doktor Pirat
Możecie się nawzajem z chłopakiem oszpecić. Zapiszcie się na sparingpartnerów dla bokserów albo zawodników MMA. Szybko poprzestawiają wam nosy, kości policzkowe, będziecie brzydcy - będziecie szczęśćliwi. Za poradę należy się 200 zł :classic_cool:

Gość hda.a
rozumiem Cie,ja sama tez jestem ladna i mialam te problemy,kurcze wszyscy chca sexu,dasz im palec to chca cala reke,ja olewam i ide dalej,robie swoje