Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfffhgf

brak okresu, niewielkie plamienie. Co to moze byc?

Polecane posty

Gość bfffhgf

Witam. Mam nadzieje, ze w jakis sposob mi pomozecie. Otoz bylam na wakacjach na Sycylii podczas tego pobytu mial wystapic okres ok 29 lipca.wrocilam juz do Polski ale okres do dzis sie nie pojawil. 24 niestety wspolzylismy z chlopakiem bez zabezpieczenia, skonczyl we mnie. Nie mialam raczej objawow na okres czasami pobolewa mnie podbrzusze a wczoraj wystapilo u mnie niewielkie plamienie w kolorze lekko brazowym. Hmm test zrobilam wczoraj ale wyszedl negatywny. Hmm czy mozliwe ze to ciaza a moze to zmiana klimatu? Mial ktos podobnie?

Gość Edyta35
Owulacja wystepuje mniej więcej około 14 dni przed miesiączką, więc raczej nie jesteś w ciąży. To może być stres związany z całą sytuacją a może i ze zmianą klimatu też. Poczekaj jeszcze kilka dni. To plamienie, to pewnie początek okresu, skoro test wyszedł negatywny.

Gość bfffhgf
czy ktos mial podobnie?

Gość i8e
ja miałam podobnie... w dniu okresu miałam niewielkie brązowe plamienia, okresu oczywiście nie dostałam... czekałam tydzień... po tym czasie zrobiłam test i mam 4miesięcznego synka :D u Ciebie faktycznie może to być przez zmianę klimatu i stres... poczekaj jeszcze albo udaj się do gin i zobaczysz co on ci powie na ten temat...

Gość xxxUlotnaxxx
Ja miałam takie plamienia ponad 2tygodnie temu tylko lekko różowe zamiast okresu, tylko że ja biorę tabletki, test robiłam 2razy, wyszedł negatywnie i teraz nie wiem czy to winna tabletek czy może testy się pomyliły...

hej dziewczyny mam nadzieje ze mi pomazecie.okresu nie miałam przez 4 miesiace a 4 sierpnia rano zobaczyłam plame krwi myslalam ze to miesiaczka.z poczatku bylo mało krwi po południu zwiekszyła sie ilosc.do dzisiaj było narmalnie ale tak pod wieczor krew zniknoła nie na teras nic. Nie wiem czy to uznaeac za okres czy nie ??:((

Gość ola90asdad
magda 4 miesiące nie miałaś okresu i nie byłaś u ginekologa??!! nie jesteś oby czasem w ciąży? już mi do ginekologa lec!

Gość bfffhgf
hmm a mozliwe aby to moje plamienie, a dokladniej pare kropel bylo plamieniem implatacyjnym?

Gość do magda56
magda56 uważam, żę ty nie masz powodu do zmartwień. okres 3 dni to wcale nie jest krótki okres. w twoim wieku, kiedy zaczynasz dojrzewać mogą dziać się różne dziwne rzeczy. dobrze, że nie jesteś w ciąży :) :) :)