Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikoś 323

Czy podwójne chrząknięcie dziewczyny to aprobate czy dezaprobata?

Polecane posty

Gość nikoś 323

Zaznaczam ze jej nie znam ani ona mnie . Ona jest sprzedawczynią w sklepie a ja byłem klientem

to znaczy ze ja cos w gardle drazni i tyle, po mojemu. Nie przesadzajcie z tym dorabianiem ideologii do wszystkiego :)

Gość nikoś 323
już myślałem że to jakiś znak. dodam jeszcze że jak chrząknęla to tak tajemniczo popatrzała na mnie :)

Gość nikoś 323
popatrzyła* albo inaczej powiem spojżała :)

oj, ja nie mowie, ze to nic nie znaczy albo ze nie chciala ci dac do zrozumienia czegos, ale taki ogolnik jak w temacie troche mnie rozbawil, bo myslisz, ze ci slownik podamy. To tak jak bym zapytala : "jak chlopak sie podrapal po nosie jak kolo niego przechilam, to znaczy ze mu sie podoba muj tylek czy moj biust?" albo cos w tym klimacie :P

Gość nikoś 323
Masz rację ale to nie było takie zwykłe chrząknięcie jak od drapania w gardle tylko takie bardziej głosowe , jakby specjalnie zrobione . Nie wiem co mam o tym myśleć, może sfiksowałem na tym punkcie :p

to znaczy, że ma ochote zgwałcić cie analnie kolczastym wibratorem.

zapytaj o ktorej konczy, to sie dowiesz :) I czy nie skoczy na piwo z toba po pracy :D Jak nadal bedzie chrzakac, to raczej nic z tego. Jak sie zgodzi, to powodzenia dalej :D

Gość nikoś 323
A może to była dezaprobata mojego ubioru bo miałem rozpięty fraczek tak że całą klatę było widać i brzuszek a spodnie dość nisko na pasku że prawie włoski intymne ;) było widać :)

Gość ja tak robię jak
się zniesmaczę:P tzn nie ja tak nie robie;) kolezanka może chciała ci zwrocic uwage ze cos niesmacznego pow albo zrobies PS czemu tak roztrzasasz to chrzakanie? bedziesz analizowal kazdy jej gest nawet ten mimowolny> ? ludzie...

Gość ja tak robię jak
na podstawie powyzszego twojego wpisu mowie ci dyskretnie chciala ci zakomunikowac zebys spodnie podciagnal:D ah ta dzisiejsza modziez :D wloski lonowe:D buhaha

Gość nikoś 323
a już myślałem że jej się podobałem a ona chciała mi tylko powiedzieć podciągnij pory niechluju :(

Gość nikoś 323
Szkoda że to chrząknięcie nie było wynikiem tego że jej się podobam :(. Jutro znowu pójdę do tego sklepu :D Tym razem będę ubrany schludnie :)

Gość niko ś323
Zielonkowata a czy Ciebie nie ujmuje moja chęć i metody spodobania się sklepowej ? :p