Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelka 19

Jaki styl dla tego typu urody? Umie ktoś doradzić?

Polecane posty

Gość morelka 19

Nie umiem wypracować sobie stylu:/. Proszę o rady! Moja uroda jest mniej wiecej taka: - lekko śniada karnacja -brązowe włosy -szaro-zielone oczy,ciemna oprawa -owalna twarz ( w ogole nie wiem czy można to tak nazwać, kształt jest dziwny coś jak Bujakiewicz) -uwydatnione kości policzkowe -duże cycki:/ -odstajacy tyłek;) - ciemne brwi -figura - ciezko okreslic...

z opisu jesteś piękna :P styl to sama musisz wiedzieć..nie kopiuj innych....po prostu dbaj o siebie ale nie chodź na solarke i nie noś tipsów i sie nie maluj po wieśniacku :P

Gość morelka 19
ja sie nawet nie maluje chyba ze czasem podkład zeby wyrównać moj kolor cery ;) karnacje mam sniada, wyjde na 20 min i juz jestem opalona wiec na solare nie chodze nie jestem z tych lal sztucznych, ale rzecz w tym że np zupelnie nie wiem jak cos podkreslic a jak zatuszowac a niektore rzeczy na mnie wygladaja smiesznie...:(

no tak bez zdjęcia to ciężko doradzić prawde mówiąc.. :P w czym wyglądasz śmiesznie? moze Ci sie tak zdaje tylko? i nie cieszysz sie,że masz duże cycki? ja sie wkurzam,ze mam małe.

Gość morelka 19
up ma ktoś pomysł?

Gość morelka 19
o nie zauwazylam sorki ;). zła jestem , nie lubie tych balonow wole małe, naprawdę jakbys miała od podstawówki takie jak ja chciałabys je obciąć:P zdjecia tu nie pokaze bo wiem ze sa moi znajomi :P

Gość Edek z Bławatkowa
opis idealnie pasuje do mojej klaczy

Gość morelka 19
a twój nick do najwiekszego zula z mojego miasta:):P

Gość Edek z Bławatkowa
jednak zabolało...... trudno:)

Gość morelka 19
niezbyt:p

heh a ja wiem,ze jakby Ci od podstawówki nie rosły to byś się czuła nie dojrzale,nie kobieco i byłoby Ci bardzo brak tych części ciała...ech ale tak to jużjest,że nie doceniamy tego co mamy :P maluj powieki pod kolor oczu no i dalej nie wiem w czym śmiesznie wyglądasz...też mam troche ciemną karnację i brązowe włosy dobrze mi w pastelowych kolorach,żółtym,seledynowym,oliwkowym,błekitnym,niebieskim,granatowym fioletowym i chabrowym :P..nie lubie różowego szarego i czarnego (chociaż w czarnym mi też dobrze) :P lubie ubrania marki reserved...ten styl mi się podoba... nie pasuje do mnie czerwona szminka (niestety) ale to chyba nie zależy od karnacji tylko od wydatności ust (mam za wąskie),pasujące kolory cieni do powiek to granatowy,złoty i taki morski..

Gość wydaje mi się , ze jestes
jestes typem kolorystycznym - wiosna był gdzies test na internecie na to i tam tez pisało jakie kolory pasują zreszta z opisu trudno określic, bo nie wiadomo ,czy włoy masz odcieniu chłodnego , czy ciepłego

...zakładając,że mamy troche podobny typ urody :P no dobra , ekspertką od stylu i wyglądu to ja nie jestem, ale nikt inny się nie wypowiada więć cóż :P poszukaj w necie jest sporo o stylach i makijażach do typu urody i ubrań do figury..w babskich gazetach jeszcze więcej :P

Gość wydaje mi się , ze jestes
ile ważysz i ile masz wzrostu?

Gość morelka 19
Sorka nie bylo mnie ;-) . A o co chodzi z tym cieplym/chlodnym odcieniem? Mam pelne usta, moze tez cos pomoze;) milky way - np niektore ladne bluzki wygladaja na mnie okropnie,podkreslaja biust i robia worek na moim ciele;) 170 wzrostu, 64 kg:/ rzadko która dziewczyna nie umie sobie dopasowac a ja niestety naleze do jednej z nich :P

Gość morelka 19
pasowałyby mi blond włosy?

chyba o to ciepłe http://www.fryzury.net.pl/wp-content/uploads/2007/06/curly_1.jpg chłodne http://www.kozaczek.pl/img_users/1204914382.jpg nie,tylko nie blond,nie do ciemnej karnacji!! bo będziesz jak te puste blond lale,co to solarka i utlenione włosy :O i ludzie tak Cie będą postrzegali,że po solarium jesteś opalona . Okropnie wyglądają farbowane blond włosy

Gość morelka 19
dziekuje milky way :D w takim razie mam chłodny odcień z tego co tu wynika, choć jasniejsze włosy ale nie takie ladne jak te cieple:( też tak myślałam ale nie jestem az tak zjarana, lekko bo w tym roku nie moglam sie opalac tzn szpital itp, nie wychodzilam w upaly;) a pasemka? Efekt taki sam ?

Gość morelka 19
wiem wiem :D w sumie to pasemka bede robic pierwszy raz .. boje sie zeby efekt nie był komiczny:P zobaczyłam u koleżanki i przepięknie z tymi pasemkami wygląda;)

Gość morelka 19
i stad ten pomysł:P