Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patknkowa elka

szczęściary które znalazły cudownych mężów

Polecane posty

Gość patknkowa elka

przyznawać się które z Was czują się "spełnione" w związku/małżeństwie i są dumne ze swoich partnerów/ mężów?

Nie jesteśmy po ślubie ,mamy śliczne bliżniaczki i naprawdę jesteśmy bardzo szczęśliwi a ja czuje ze znalazłam kogoś na caaaaaaałe życie :)

ja jestem zadowolona ze swojego konkubenta czy jestem dumna? uważam, że dumnym można być z własnych osiągnięć, mój konkubent nie jest moim osiągnięciem

Gość nie popieram nie zaprzeczam
Hmm ja znam taką jedną tylko że jej mąż ogląda sie za mną. Uważam że ta kobieta jest mega szczęściarą bo on jest super ale wydaje mi się ze coś im się nie układa..a ma szczery brylant

to jest mój drugi maz z pierwszym byłam 8 lat i miałam z nim 2 dzieci.znalazłam drugiego męza mamy cywilny slub i dziecko.jesteśmy 25 lat po slubie.nigdy nie wyrózniał dzieci.jestm szczesliwa prawie pod kazdym wzgledem,bo jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził.

W związku cały czas się spełniam, dumnba mogę być z dobrze wychowanych dzieci a nie z męża :) Nie znalazłam, sam się przyplątał :P Jestem w małżeństwie szczęśliwa, są problemy ale umiemy nad nimi pracować, jeśli tak będą wyglądały kolejne lata to będzie super :) Do końca życia chcę się budzić i widzieć jego twarz przy swojej.

Gość he he he
Shatyn, to było dobre :D

ewa 33,niezły topik o tobie własnie się tworzy,wejdz to sie pośmiejesz:)) legenda jak nic.

no właśnie zajrzałam... coraz to ciekawsze rzeczy... a najlepiej, jak ktoś cytuje czyjeś wypociny i traktuje jak prawdę objawioną cóż... media robia ludziom wodę z mózgu, ale nic sie chyba na to nie poradzi :)