Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana17.

Gwałt ........

Polecane posty

Gość zdruzgotana17.
dokładnie. nie chce. ale znów boję się że on źle to odbierze jeśli mu napisze o takiej sprawie:(

Gość little łezka
to uzasadnij to tak ze sie krępujesz tylko wiesz ladnie to ubierz w zdania.

ale on sie na bank domyślił! nie mówiłby o policji gdyby tak nie było..myślę,że jeśli mu teraz zaufasz to pogłębi waszą miłość...zaufanie w związku to podstawa

Gość 505
jak macie taką możliwość to się z nim teraz spotkaj. trzymaj się i nie daj się zastraszyć. oni zapewne nic o Tobie nie wiedzą więc nie ma sił na to by "cię znaleźli". strasznie mi przykro.... Trzymaj się!

hmm no z ojcem rzeczywiście nieciekawa sprawa :( więc olej go teraz... a chłopak wydaje sie dyskretny w dodatku i ogólnie w porządku

Nie pisz mu, spotkaj się. Możesz zadzwonić nawet teraz, może on się o Ciebie teraz martwi. Dasz radę 🌼

Gość zdruzgotana17.
dziękuję wam kobiet za wsparcie..pewnie wy nie zdajecie sobie z tego sprawy ale dla mnie dużo znaczyły te wpisy. zadzwonie jednak. chce żeby przy mnie był, przytulił a przede wszystkim żeby został przy mnie . zajrzę tu do was jutro i napisze wam kochane co stało się dalej. ale pamiętajcie że nic mi nie pomoże.. zresztą kto wie czy ja w ciąży nie jestem ... moze tych chłopaków złapią. może uratuje inne dziewczyny. ale ja sama nigdy tego nie zapomne i niegdy sie nie wylecze z tego :( dobranoc.

Gość orian
Jeśli ktoś rzeczywiście przeżył coś takiego to nie jest w stanie o tym nawet napisać, jeszcze z takimi szczegółami. Głupia prowokacja.

uwierz,teraz jest najgorzej,ale kiedyś możesz być szczęśliwa..będziesz szczęśliwa....zaslugujesz na szczęście i ono spotka Cię zobaczysz...🌻 trzymaj się,do jutra 🌻 chłopak na pewno zrozumie

Gość hir
musisz jechac tam ponownie!!!!jak zrobia ci to jszcze raz badz dwa , trzy to przywykniesz i bedzie dobrze!!!!a tak to masz co chcialas suko!!!!

orian -a skąd wiesz,przeżyłś coś takiego? :O ja sądze,ze na anonimowym forum można to napisać,w końcu jeśli nie jest sie mocno pobitym to jest sie nadal człowiekiem,nie warzywem...poza tym owszem,to MOŻE być prowokacja,ale MOŻE też być prawda,nie wiadomo do końca jak to jest a zawsze lepiej pomóc niż kogoś pogrążyć i dobić ;/

niektórzy na tym forum to naprawde są okropni imbecyle :O jakiś hir pierdolnięty sięznalazl :O

Gość ...CCC
Zyczę Ci dużo siły. Twój Lukasz na pewno Cię kocha i zrozumie co te dranie Ci zrobili. Trzymaj się.pozdrawiam.

Gość radzio77
ja bym takich chujów zajebał i wykajstrował albo na odwót , a ty idz z chłopakiem na policje .szacun dla niego że jest z tobą w tak trudnych chwilach napewno cie kocha , życzę powodzenia

Gość gunsam
bardzo prawdziwa historia hehe

Gość gunsam
ja na twoim miejscu urodziłabym dziecko z gwałtu może trafią się bliźniaki i jedno będzie od jednego ojca a drugie od drugiego i jak podrosną to też bym je zgwałcił żeby zrobić na złość tym co ciebie zgwałcili.

Gość gość
Dzień dobry, Chciałbym zaprosić do zapoznania się z blogiem poświęconym prawnym aspektom przestępstw przeciwko wolności seksualnej. Blog znajduje się pod stroną: www.violatiolex.wordpress.com i koncentruje się nie tyle na przestępstwach co na prawach osób, których wolność seksualna została naruszona. Pozdrawiam adwokat Maciej Kacprzak : www.kacprzak.pl

Gość gość
psiakość,kobiety nie chrzańcie,że muszą gwałcić,że się nie da obronić i inne bzdury bo głowa boli-prawda jest taka-kobiety z powodu fizjologii są funkcjonalnie głupsze niż mężczyźni-mężczyzna nie rozumie ludzi,a kobieta zagrożeń-tylko mężczyzna się ogarnie,że nie rozumie i zaczyna rozumieć,a kobiety jak dzieci facet się gapi i obmacuje,a ta głupia myśli,że jest przyjazny,obcy facet zaczepia kobietę,a ta zamiast kopać w jaja i uciekać stoi i czeka co będzie dalej-będzie gwałt,a potem każda płacze dlaczego-dlatego,że 1 rodzice nie uczą córek,że świat nie jest dobry,2 bo kobieta jest biologicznie głupia i uważa,że świat jest dobry,a ludzie mili-tak nie jest-normalnie każda ofiara gwałtu poza sytuacją wojny albo upośledzenia jest sobie winna bo poszła nie tam gdzie trzeba,nie umiała się bronić,myślała,że nic będzie itd.,a już jeżeli kobieta prowokuje-chodzi sama na imprezy,wraca w nocy, oddzywa się do nieznanych ludzi,szuka męża przez internet to powinna płacić grzywnę-jest 1 sposób nie wystawiać się na gwałt,jak się nie jest mistrzem kick-boxingu,a nie gadać,że mi się nie stanie,bo właśnie tobie się stanie bo nie myślisz,a potem będziesz płakać tylko twoja wina bo ty nie myślisz... jak siębronić-1 unikać sytuacji-przeczytaj książki-Dar strachu-książka o psychologii i przewidywaniu zagrożeń,Jak przeżyć w dżungli miasta-książka o bezpieczeństwie osobistym,Lawinia Soo-War Samoobrona dla kobiet-książka o unikaniu zagrożeń itp.-poczytaj w internecie o gwałtach itd.-wiedza pozwala unikać problemów,2-ćwicz samoobronę to powinno być w szkole-każda dziewczyna powinna umieć się bronić-teksty typu nie mam kasy,albo inne nie mają znaczenia-chcesz być ofiarą nie-więc rób pisze-w internecie są darmowe filmiki z technikami samoobrony-nie będziesz potem mistrzem świata,ale zbok po kilkunastu ciosach raczej nie ma ochoty gwałcić-więc się ucz najlepsze filmiki to szkoła boksu na yutubie po polsku,krav maga i kick-boxing na ehow,po angielsku,dodatkowo na spryciarzach jest krav-maga,poza tym self defence,self defensei combat na różnych serwisach np.howcast i dajesz radę opanuj podstawowe techniki jak ciosy rękami,bloki,ciosy łokciami,kopnięcia,chwyty i się broń, kup w markecie worek treningowy i drążek i ćwicz,do tego ekspander i ćwicz siłę mięśni,poza tym pompki,przysiady,brzuszki -twoje ciało zawiera 9 broni-2 ręce,nogi,głowę,kolana,łokcie trzeba umieć to wykorzystać w obronie-nie ważne czy masz 1,5m czy 2m ważne czy umiesz się bronić i chcesz przeżyć,do tego noś 1 labo 2 gazy pieprzowe -żelowe o stężeniu min.2 mln sHU,i w miarę duże,jakby atakowało cię kilku,dołóż do tego pałkę teleskopową jak najdłuższą jeżeli mieszkasz w niebezpiecznym rejonie,tylko naucz się nią bronić-znowu filmiki,po takim przygotowaniu potencjalny zbok,może mieć duże problemy

Gość gość
Cześć. Jestem studentką pracy socjalnej na studiach magisterskich, swoją pracę dyplomową piszę właśnie o kobietach, które doświadczyły gwałtu. Szukam dziewczyn, kobiet, które zechciałyby odpowiedzieć mi na kilka pytań. Ze swojej strony zapewniam całkowitą dyskrecję, a pytania nie będą wkraczały w waszą intymność. Bardzo proszę o kontakt na e-mail: klaudia.borowskaopoczta.pl