Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esfdsfefesf

chciałam go ukarać, a cierpie 100 razy bardziej

Polecane posty

Gość esfdsfefesf

dlaczego zawsze tak jest że to ja obrywam?

Gość a jak go niby
ukarałas?

Gość esfdsfefesf
nie odzywam się do niego, powiedziałam mu żeby dał mi spokoj, on pewnie spedza wieczór z kumplem, a ja siedze sama i płacze:(

Gość jednak glupia
:D masz za swoje.

Gość esfdsfefesf
no tak, bo łatwo kogoś oceniac, zwłaszcza w sieci, nie znając sytuacji.

Gość kamikogi
to normalne, nie przejmuj sie ty tez wyjdz a nie siedzisz i myslisz, jak poszedl niech idzie, eh

Gość kamikogi
a dlaczego mu tak powiedzilas?zerwalas z nim , dawno?

Gość jednak glupia
oceniam prawidlowo "chcialam go ukarac, a sama siedze i placze" to jest jakis kompletny bezsens.

Gość esfdsfefesf
Boże jakie to jest straszne, jesteśmy ze sobą 4 lata, po prostu nie rozłaczył się jak skończylismy rozmawiac i słyszałam jak mówił do kolegi, ze przesadzam ładnie mówiąc, że kontroluje go, chociaz wcale tak nie jest, daje mu wolną rękę, nie wiem co mam robić, poczułam się nieszanowana.. tutaj mówi "ja pier*ole znowu ona " a za chwile cześć kochanie.

Gość esfdsfefesf
to co według was powinnam zrobić? Porozmawiać z nim? Powiedzieć mu ze mi się to nie podoba? Myślałam, że jak dam mu czas to przemyśli swoje zachowanie, dużo myślałam, a nawet o tym żeby to wszystko zakończyć.

Gość Ale się uśmiałam!
esfdsfefesf "poczułam się nieszanowana.. tutaj mówi "ja pier*ole znowu ona " a za chwile cześć kochanie". Nie słuchaj idiotów w stylu Zawsze Szczerego, którzy wcale nie chcą pomoc, a jedynie naśmiewają się ze wszystkich. Powiem tylko tak: nic dziwnego, że poczułaś się nieszanowana, bo On Cię rzeczywiscie nie szanuje, ani też nie kocha, skoro w ten sposób o Tobie mówi. Wiem, że to bolesne, ale zerwij z Nim, bo taki związek nie ma żadnego sensu. Trochę pocierpisz, a potem znajdziesz kogoś, kto Cię pokocha szczerze i będzie skakał z radości, że Cię slyszy i widzi, a nie mówił "ja pier*ole znowu ona ".

Gość esfdsfefesf
Po prostu nie wiem co mam zrobić, nie wiem czy chce z nim dalej być, nie wiem, nic nie wiem, myślałam kiedyś że to facet na całe życie, a strasznie sie rozczarowałam. Nie umiem przestać nawwet płakać, a uważałam się za silną, po prostu takie straszne rozczarowanie, którego się nie spodziewałam.

Gość esfdsfefesf
ciekawe czy ty po takich słowach chciałabyś go widzieć

Gość esfdsfefesf
Nie chce go widzieć,jestem zła, mam już dość wszystkiego, chciałabym żeby tylko tam w środku nie bolało tak strasznie to rozczarowanie i myślałam, że to jest dla niego kara, że nie spędzimy wspólnie wieczoru, nie uśniemy obok siebie.

i myślałam, że to jest dla niego kara, że nie spędzimy wspólnie wieczoru, nie uśniemy obok siebie. niech zyje dojrzalosc :-)

Gość esfdsfefesf
zawsze szczery wiesz co? pocałuj mnie w dupe;] skoro jestes taki super świetny, dojrzały, niezastąpiony i wszechwiedzący to dlaczego spędzasz piątkowy wieczór na forum dla KOBIET?!

Gość Dobre pytanie autorko
zs, zapewne pracuje przy komputerach, albo jest w pracy, tak się tłumaczą wszyscy przegrani życiowo wypowiadający się, a zarazem spędzający pół życia na kafeterii, ale jak to mówią, mowa jest srebrem, a milczenie złotem, więc po takim pytaniu najlepiej nabrać wodę w usta. Z tym że przegrany i tak upierdliwy zarazem, nieczęsto się trafia. :D

Gość Ale się uśmiałam!
Amaleta, co Autorce z przeprosin, skoro facet ma Ją zupełnie gdzieś? Co zmienią przeprosiny, kiedy usłyszało się tyle przykrych słów, które na dodatek były przed Nią ukrywane? Obrażał Ją przecież, i to publicznie, przed kolegami. A to podłość. "On sie nie domysli z jakieo powodu milczysz". Co z tego, że się nie dowie? A kogo to obchodzi? Taki facet powinien dostać porządnego kopa z brakiem szansy na powrót. Esfdsfefesf - sama pomyśl, czy naprawdę chcesz marnować swoje cenne życie u boku takiego padalca? Twój wybór, ale żebyś potem nie płakała jeszcze bardziej.