Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martena z chełma

która by chciała takiego męża jakiego ja mam?:)

Polecane posty

Gość martena z chełma

wzrost 178 brunet ,jest głośny ,choleryk,gotuje codziennie szykuje śniadania mi i dzieciom pracuje, zarabia 3200 netto (biedne miasto-nie Warszawa) na razie tyle jest się z czego cieszyć czy nie?jak myślicie ? :)

Gość żona kazika kontra hedora
mi by pasował 185 cm, wesoły, zdecydowany,mniej pijący alkoholu niż j, musi pracować i mógłby mieć autko. no i musi mnie bardzo kochać.nie wymagam żeby sprzątał, prał, prasował, gotował, nie wynosił śmieci i codziennego oznajmiania mi słowem że jestem najważniejsza.

Gość biedactwo;(
no wzrost taki średni, zarabia tak sobie i nie lubie glośnych:/// ale to rzecz gustu, ważne ze go kochasz. mój ma 188, brunet, ciemne oczy, ciemna cera, przypakowany, najkochańszy na świecie i zarabia średnio 7-10 tyś miesięcznie- zawód taki, że nie da sie tego przewidzieć niestety:/ i choć często zadziera nosa i jest zarozumiały, i tak nie zamieniłabym go na nikogo na świecie:))))

Gość hmmmmmmm...
naprawde macie na co narzekac... moj czasem ie przyniesie nawet poltora klocka, ale czy to jest naprawde w zyciu najwazniejsze?

Gość zuzanna1000
moj ma 182 prywatna firma i caly dzien po za domem

Gość ale Wy mnie śmieszycie
Mój mąż ma 2,15 m i jest na liście najbogatszych Polaków, poza tym jest sangwinikiem, codziennie gotuje mi i dzieciom, bawi się z nimi i myje ubikację.