Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatataaaaaaaa

LUDZISKA POMÓŻCIE, MACIE KONTO MAILOWE NA O2?!!

Polecane posty

Gość tratatataaaaaaaa

PRZYSZEDŁ MI mail, niby od tlenu, żeby podać moje hasło od konta i wpisać jakieś wygenerowane hasło dołączone do wiadomości, gdyz ponoć odkryli, ze moje konto spamuje i ze jeśli nie podam hasła to zablokują mi za godzine bezpowrotnie konto!!! ludzie, czy oni zwariowali? mają takie prawo? mam tyle rzeczy na moim mailu... !!!!! podać hasło? nie wadomo komu??? a z drugiej strony, o2 by mnie tak straszyło??? przecież nie mogą chyba tak postąpić:o POMOCY!!!!

Gość tratatataaaaaaaa
"System Poczty o2" <antyspam.o2@o2.pl>

Gość tratatataaaaaaaa
no ten wlaśnie adresat... no ale czy może mnie prosić o przesłanie MOJEGO HASŁA?

Gość tratatataaaaaaaa
???

Gość a ja mam................
nie wysylaj nic cos ty

Gość tratatataaaaaaaa
POMOCY!!!!

Gość tratatataaaaaaaa
no właśnie też tak myśle:o

Gość a ja mam................
na wszelki wypadek skopiuj sobie adresy do znajomych gdzies ale nic nie wysylaj a spamowalas??np rozsylalas jakies reklamy czy cos? hasla nie podawaj za nic na swiecie

Gość gggd
nie wysylaj, to wyludzanie hasel

Gość tratatataaaaaaaa
żadnych reklam nie wysyłam, jestem spokojną użytkowniczką:o i nic im nie wyśle, czułam właśnie ze to podpucha:o

Gość tratatataaaaaaaa
jeszcze bezczelnie napisali, ze w ciągu godziny mam wysła te hasło...:o godzina minęła, i konto mam:) dzięki za wsparcie, cho i tak bym nie wysłała, to jednak utwierdziliście mnie przynajmniej w przekonaniu, ze robie dobrze:) niech to będzie przestrogą dla innych- nie wolno wysyła swojego hasła:o :classic_cool:

Gość morelka 19
Oni nigdy takich rzeczy nie wysyłają. To haki zbieraczy haseł:P nie dawaj pod żadnym pozorem .

Gość morelka 19
ojj nie zauważyłam posta :P:P

Gość ja mam konto na o2
nic nie wysyłaj, zadnych haseł. Ktoś się podszywa i chce wyłudzić hasło od Ciebie. Na tlenie nieraz dostaje się pisma/ maile, że oni nigdy haseł nie żądają. Weź co najwyżej skopiuj adres, napisz do załogi tlenu i wyślij im, oni już będą wiedzieć co z takim zrobić.

Gość tratatataaaaaaaa
/ja mam konto na o2 nic nie wysyłaj, zadnych haseł. Ktoś się podszywa i chce wyłudzić hasło od Ciebie. Na tlenie nieraz dostaje się pisma/ maile, że oni nigdy haseł nie żądają. Weź co najwyżej skopiuj adres, napisz do załogi tlenu i wyślij im, oni już będą wiedzieć co z takim zrobić. / no właśnie. i chyba też tak zrobie...