Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość hagneta
trzymam kciuki

mam bole podbrzusza czasem takie klucie w macicy wrazliwsze sutki tak jakby spozniajaca sie @ 4 dni dzien cyklu 34 czestsze oddawanie moczu i szybciej sie mecze temperatura 37.0....zwariuje

Gość Anthia20
daj sobie na luz kiedyś na pewno się uda m bardziej pragniesz tym mniej sie udaje

trzymam kciuki znam te nerwy. staraliśmy się ponad 4 lata

musisz koniecznie dać znać co pokazał test :-) co do objawów to nie radzę tak wsłuchiwać się w siebie bo na to za wcześnie. Jak się starałam o dziecko to miałam wszystkie objawy ciążowe jeszcze przed spodziewaną @, wmawiałam sobie po prostu a jak już naprawdę byłam w ciąży to nic mi nie było: żadnego częstszego siusiania, mdłodści, żadnego kłucia jajników, ciągnięcia w podbrzuszu. Nic

trzymam kciuki autorko! daj znac co i jak. ja na stałe zagoszczę na tym forum,dziś zrobiłam Clearblue elektroniczny i ten piękny napis PREGNANT 2-3. cieszę się i zarazem dziwnie czuję,że wszystko nagle się zmieniło.czuję się jak obserwatorka tego zamieszania a nie uczestniczka :)

strasznie się obawiam bo to moja 1 ciąża,mam ochotę wszystkim się chwalic,mam ochotę beczesc ze szczęścia i z niewiedzy.ponadto obawiam się 2 rzeczy-dziś wieczorem czeka mnie podróż samolotem ,latam często i czy to będzie miało wpływ na mnie i na dziecko? no i 2 to to że mam problemy z niedoczynnością tarczycy czy to nie zaszkodzi maluchowi? przepraszam że zadaję takie chaotyczne i dziecinne pytania ale ja na temat ciąży NIE WIEM NIC!!! jestem wystraszona i bardzo skołowana ale szczęśliwa.

a co ty w ciąży o tej porze na kompie robisz? spać powinnaś ;-) oczywiście żartuję. Sama jestem teraz w 8ym mcu co do Twoich pytań to nie za bardzo Ci pomogę samolotem można latać, nie zaszkodzi, przynajmniej do 34tc. Podobno, nie wiem nie latam co do niedoczynności tarczycy to nie mam pojęcia radzę odwiedzić lekarza i to jak najszybciej i rozwiać wątpliwości

Catie ja pracuję na noc,akurat dziś mam wolne to powinnam o tej godzinie własnie miec przerwę:) byłam pod prysznicem i to małe niedobre dawało mi w brzuch(oczywiście wiem że w 3 tygodniu nie ma żadnych ruchów,nic praktycznie nie widac) ale brzuch mnie bolał z dobre 15 minut taka jak przed okresem. będę wszystko wiedziala w poniedziałek co dalej mam ze soba począc.a lot mam dziś po 20. właśnie szperam po necie jak lot wplywa na dziecko i opinie są sprzeczne.

Gość jeśli liczysz
przykro mi, znam ten ból

przykro mi nightbuterflyy :-( nie trać nadziei, próbujcie dalej 🌻

Gość wkurzona położna
próbujcie? ja proponuje dać sobie na luz, wyjechać gdzieś, odpocząć..jak się za bardzo starasz, to w mózgu jest blokada! i nic z tego:) kochajcie sie dla przyjemności:) na pewno nie długo będziesz "puchła":))