Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się :((

NIE CIĄŻA TO CO ? NIE MAM JUŻ SIŁ :(

Polecane posty

Od jakiegoś tygodnia męczą mnie mdłości ,osłabiona jestem ,mam zawroty głowy ,czuje sie jak bym była pijana .Do tego czasem dreszcze ,kołatanie serca.Myślałam że to ciąża ,ale jednak nie .Jutro chyba pojde do lekarza ,miał ktoś tak z was ? co to może być??? mam dosyć ,nie moge normalnie funkcjonować ,nawet żadne tabletki przeciwbólowe nic nie dają :((((

prosze niech ktoś coś napisze ,bo strasznie się boje :(

Gość Niestety...
Ksiazkowe objawy nerwicy lekowej :(

Nie denerwowałam się ostatnio bardzo ... Do jakiego lekarza się z tym udać?

To idź do tego lekarza, a nie narzekasz, że nie masz sił, masz dosyć i nie możesz funkcjonować... Chyba że Max coś tam Klaun Ci zaraz coś poradzi :P

myślalam że przejdzie mi samo,ale niestety nie przeszło :(((( Jutro ide do lekarza i baardzo sie boje :(

Gość kreglek
powodów takiego samopoczucia może być wiele i tylko badanie wykaże co to jest<nie myśl o najgorszym,bo to również może być po prostu przemęczenie,nadmiar temperatury,coś z czym sobie łatwo poradzisz. Myślenie negatywne pogarsza takie stany,więc trochę optymizmu!

Staram się myśleć pozytywnie ale jak skoro ciągle mnie mdli ,spałam dzisiaj 12 godz bo nie mam siły wstać.Na pewno nie jest to żadna grypa jelitowa czy żołądkowa bo mąż i córka czują się dobrze ... Wczoraj wzięłam Nifuroksazyt ale nic nie pomogło ,więc musi to być coś poważniejszego :(

Gość Niestety...
Nie musialas sie denerwowac ostatnio, nerwica atakuje w najmniej spodziewanym momencie, idz do lekarza rodzinnego, on Toba pokieruje, prawdopodobnie dostaniesz leki antydepresyjne, ktore lecza nerwice, wspolczuje, wredna choroba, jak bedziesz chciala sie wygadac chodz do nas, jestesmu tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3208768&start=4920 Poradz sie lekarza, ja nim nie jestem, stawiam jednak na nerwice, bo mialam takie same objawy jak Ty

Gość kreglek
niestety -nie pisz jakbyś była pewna nerwicy,bo te objawy możesz dopasować do wielu,wielu schorzeń np. do stwardnienia rozsianego(pierwsze co mi przyszło do głowy),więc nie warto teraz w taki głupi sposób kombinować,bo sobie autorka wmówi jeszcze. Równie dobrze może to być cięższy stan przedmiesiączkowy,który w obecnych temperaturach nie jest niczym dziwnym

Gość Niestety...
napisalam, wedlug wlasnego doswiadczenia, objawy kropka w kropke jak kiedys moje, nie postawilam diagnozy, pisalam ze od tego jest lekarz...ze stwardnieniem rozsianym bym nie przesadzala, to dopiero moze wystraszyc

Gość kreglek
stwardnienie rozsiane podałam dla przykładu-co człowiek potrafi wymyślić,jeśli tylko bardzo chce;) więc lepiej tego nie robić;)

Gość Niestety...
noooo, ja mialam juz SM, borelioze, itepe, idede :) Autorko topiku, masz moze jakies nieuzasadnione leki? Boisz sie, nie wiedzac sama czego? Jakies takie akcje, czy tylko te fizyczne dolegliwosci?