Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c9,5

juz nie moge, a wy narzekacie

Polecane posty

Gość c9,5

Mam juz tego dosyc. Nie nadaje sie na material na jakikolwiek zwiazek ze wzgledu na moja budowe. Dzisiaj sobie uswiadomilem ze do konca zycia bede sam, albo bede walony po rogach, wole te pierwsza opcje i staram sie to juz zaakceptowac i pogodzic sie z tym. Przyznajmniej nie naraze sie na zadne szyderstwa. Mam niezmiernie male przyrodzenie, kiedyś mierzylem i jest to w zwodzie 9,5 cm, nie mam szansy na zwiazek. A wy Panie marudzicie, ze macie małe cycki itd. Z małymi cyckami i tak mozecie sie podobac facetą, i tak moga was pokochac, a ja nie mam szansy na nic, bo nigdy zadnej kobiety nie zadowole. Wiec nie przesadzajcie ze swoimi kompleksami, bo nie musza miec az takiego wplywu na zycie

Gość Witamwklubie :D
Stary :D a Ty myślisz, że miec dużego to jakieś szczęście ?:D Wiesz ile razy się zdarzyło, że Panna, szczególnie o drobnej budowie, podziękowała mi za zabawę ?:)

Gość c9,5
Taaak? A była byś na dluzej z facetem który ma tyle w spodniach? Ja wiem ze nie, chocby nie wiem jaki wariat, Ty też to wiesz

Gość c9,5
Podziękowania, podziękowaniami. Tez podobno bywam super, ale zaraz trzeba leciec po kryjomy do innego goscia... znam to. No chyba ze byla by to dziewica, takiej nie mialem

Gość c9,5
Poprostu mam zbyt niemile doswiadczenia, moze u Ciebie bylo inaczej. Szklaneczka wina zakanczam ten smutny dzien i spadam do wyra. Dobranoc Wam i spokojnej

Gość pewnie rodzice od ciebie
o to masz mniej więcej tyle ile przeciętny facet rasy żółtej:) dlatego pomyśl może o jakiejś skośnookiej dziewczynie, której tym rozmiarem na pewno nie zaskoczysz;)

Gość ortografia wita
facetą -> facetom zainwestuj w słownik to może jakąś sobie znajdziesz nieuku

Gość SkisłoSister
Jesteś szczęściarzem :). Masz! Znalazłeś! Masz na co zwalić winę za brak kobiety. Nie jesteś głupi, zakompleksiony, ciotowaty, mało zabawny, chamski, niekulturalny, bez pasji, bez polotu. Nie. Ty masz wspaniały charakter, niezwykłą inteligencję oraz urok osobisty, ale nie potrafisz się z nikim związać, bo masz małego ptaszka, no a mały ptaszek to nie Twoja wina, tylko Pana Boga, nie mówiąc już o tym, że kobiety to widzą rentgenoleptycznie przez spodnie i nie pozwalają się nawet na kawę zaprosić. Weź się w garść, chłopie!

Nie martw się można zrobić zawsze operacje powiększania penisa . Tylko musisz odłożyć sporo kasy.

Gość Hehsd
A ja Cię rozumiem bo mam to samo. Miło że tak piszecie, ale to brednie. Bo która z was ma męża z ptakiem mniejszym niż 10 cm? Pytam o męża, bo chłopaka można jeszcze mieć. Z małym fiutem życie przegrane, ze mną wszystkie zrywały i wiem co było powodem. Dwie notorycznie zdradzały, tutaj też znam powód bo był ten sam. Nie ma co się oszukiwać, niezadowolona kobieta nie jest szczęśliwa i zawsze poszuka gdzie indziej

Gość Hehsd
fokczka88 Ja na przykład i tak nie chcę sztucznie w jakikolwiek sposób zmieniać tego jaki jestem

Ponoć więcej niż 8cm nie trzeba zeby zaspokoic kobiete ale wazniejsza jest grubosc niz dlugość. Jak bierzesz byle co, żeby tylko z kimś być, to sie nie dziw ze potem cię zdradzają. Znam kilku takich facetów. Ja bym mogla byc z takim facetem tylko pod jednym warunkiem - jakby nie miał kompleksów.