Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyginekolog

ginekolog cham! przeczytajcie artykuł i komentarze...

Polecane posty

Gość antyginekolog

co o tym sądzicie... http://praca.wp.pl/kat,18453,title,Ginekolog-seksu-to-sie-chcialo-a-teraz-to-placz-i-krzyk,wid,12503863,wiadomosc.html

Gość okropni sa ludzie lekarze itd
jesli ginekologa przerasta to zeby otoczyc opieka fizyczna i psychiczna rodzaca to nie powinien w ogole takim lekarzem byc. moglby sie po prostu nie odzywac w ogole jakby mi lekarz tak powiedzial to bym mu ta noga zdzielila po lbie. dla rodzacej i tak to juz jest wystarczajac stres i bol o ktorym zaden facet ginekolog nie ma pojecia zielonego a ten prof Gomolka to typowy samiec. 'Ale pamiętajmy też, że lekarze jak i przedstawiciele innych zawodów popadają w rutynę. Dla matki poród jest czymś wyjątkowym, dla ginekologa to kolejny przypadek' co to za tluamczenie do jasnej cholery?????????/ na szczescie rodzilam i rodze drugie dziecko w UK. tu na moje darcie sie kobieta polozna uspokajala mnie z usmiechem na twarzy, byla przesympatyczna mam nadzieje ze trafie znow na taka calkiem inne podejscie do rodzacej

Gość Chamy!!!
Moja koleżanka miała podobnie, urodziła dziecko w 17 roku życia, Potraktował ja jak szmatę! Ginekolog powiedział jej: ''Tak się se*sić chciało, a teraz co? możee wylizesz mi fiuta? Była wtedy rozmowa (była już w ciaży i o tym wiedziała) Badania jeszcze nie było więc zdążyła uciec PS.A wszyscy mówili ze to taki dobry ginekolog

Gość teoriaaa
ja pierdole. tragedia z tymi prostakami. ja wyłozyłem po 2 tysie ii zona urodziła dwójke dzieci w prywatnej klinice. nadskakiwali na jednej nodze .

Gość a czy oni sklamali
?? :classic_cool:

Gość teoriaaa
tak skłamali, współzycie w polsce jest legalne od 15 roku zycia wiec i posiadanie dizeci tez a czy zostaly poczete przez nieuwage to nie sprawa ginekologa. ja bym mu powiedizął w oczy ze jak natychmiast nie przeprosi mojej zony to po robocie dostnaie ostro w pizde.

Gość o-guwnie
a nie zauważyłyście że w tym kraju co drugi jest chamem i wy to znosicie że w kraju tam katolickim kobieta ma się cielić, a nie narzekać

Gość dawnatika27
rodzilam rok temu pierwszy raz mam 28 lat,bolalo ale coz trzeba przezyc/nie qydzieralam sie nie klnelam.sluchalam poloznej i bylo cacy. obok lezala dziewczyna mlodsza darla sie na caly blok,klnela itd. i wiecie co wstyd mi za nia bylo bo za chwile urodzi dziecko a ta klnie jak na melinie.ja bym sie nie chciala urodzic takiej matce.wiec wspolczuje lekarza i poloznym bo oni tez sie nasluchaja