Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okorkowana korczyca

właśnie do mnie dotarło NIE LUBIĘ ICH

Polecane posty

Gość okorkowana korczyca

jestem 2 tygodnie po ślubie, 5 lat w związku i właśnie do mnie dotarło (po kilku dziwnych akcjach), że nie lubię matki i sióstr męża Ograniczone pustaki, gadają tylko o ubraniach, malowaniu i podobaniu się facetom Matka jak jest okazja to się podnieca, jak to Ania szła ulicą i faceci się za nią oglądali i za młodszą córką Asią też Przy kościele życzyła mi, żeby mnie jej syn nie zdradzał .... no kopara opada Siostry: obie puszczalskie, one nazywają to powodzeniem a ja puszczalstwem Przecież wiadomo, że facet będzie słodził jak widzi szansę na seks Egoistki Jedna się spóźniła na nasz ślub! ślub własnego brata Na dodatek była świadkiem i musieli wszyscy na nią czekać Przepraszam nie padło KURWA kobiety bez obycia, bez ogłady, proste Wstydzę się po prostu ich i nie przyznaje jak nie muszę, że to powinowate. A one kurwa na odwrót non stop się przyznają do mnie i chwalą, że prawniczka jest ich bratową FUCK tak się chciałam wyżalić :)

Gość mala82848284
Po prostu unikaj kontaktów...pod byle pretekstem.W końcu dotrze że nie macie ze sobą wiele wspólnego.Bądź oschła w kontaktach z nimi,nie podejmuj tematów jakie one podejmują,miej własne życie.W końcu nie wyszłas za mąż za nie tylko za swojego męża,i nie musisz żyć z nimi tylko z nim:)Powodzenia:)

Gość okorkowana korczyca
:) dzięki Ile się daje to unikam ale nie zawsze się da Teraz ostatnio kontakt był strasznie nasilony i po prostu jestem zmęczona nimi Nie daje rady już być miła :) zbyt długi czas No kolejny przykład: mieliśmy zakupy wczoraj robić takie większe jego siostra stwierdziła, że pojedzie z nami Umówiliśmy się na konkretną godzinę, spóźniła się 45 minut !! a my jak idioci czekaliśmy Dzwoniła co 10 minut i mówiła, że już jest na miejscu MASAKRA

zgadzam się z przedmówczynią. Przerabiałam całkiem niedawno relacje z rodziną męża. Najlepiej żyć własnym życiem, cieszyć się z każdego wspólnego dnia :)

Gość mala82848284
Jeśli nie masz siły być miła to po prostu nie bądź!!!Nie masz takiego obowiązku,nikt nie może ci nakazac abyś pałała super sympatią do rodziny męża.Miej swoje życie,swoje marzenia i swój swiat,w którym nie musi być miejsce dla tych,którzy ci nie odpowiadaja.Pamiętaj,że to my musimy sobie wybierać przyjaciół a nie oni nas:)

Gość okorkowana korczyca
wiecie w sumie to praktykuję :), ale teraz sezon wakacyjny i obie siostry mają czasu więcej (jedna przyjechała na 3 tygodnie do rodziców, którzy mieszkają blisko nas) i nachodzą nas w mieszkaniu bez uprzedzenia. Po prostu dzwonek do drzwi i już A mąż prosił, żeby się zapowiadali wcześniej Nie dociera Wczoraj się już zdenerwował (przyszła ok 21 siedziała do 23:00), wyszło w rozmowie, że będzie jechał dziś do odległej miejscowości w interesach.Siostra stwierdziła, że pojedzie z nim to sobie pochodzi po sklepach - powiedział jej wprost NIE, nie zniosę Cie dłużej i twojego zachowania Obraziła się i poszła do domu I sms od mamusi jego, że był niemiły i jej jest smutno (a propos mamuni - stwierdziła, że to nic takiego, że córka jej się spóźniła na slub brata, i że powinien ją rozumieć, bo ona taka jest NOsz KURWA) wybaczcie wulgaryzmy :)

Gość okorkowana korczyca
CHRYSTE MIESZKAMY OSOBNO !!! razem bym nie zniosła Ale jego rodzice z jedną siostrą mieszkają blisko, maks jakies 300 m Druga siostra na szczęście daleko Teraz w relacjach staram się być po prostu kulturalna i uprzejma, jak do osoby np w autobusie czy tramwaju Ale nic ponadto :) z tymi przyjaciółmi się zgadzam Ich bym sobie na przyjaciółki nie wybrała :) Zniosę to, ale czasem trzeba się pożalić :)

Gość mala82848284
Jasne że czasem trzeba:)Ja na szczęście nie mam JUŻ takiej sytuacji,ale byłam w podobnej z moim byłym mężem.Tyle tylko,że w moim przypadku on nie był po mojej stronie.Ciągle przesiadywał u mamuśki i braciszka,pił z nimi,nigdy go w domu nie było,a jak chciałam z nim o tym pogadać to urządzał awantury.Na szczęście jestem już po rozwodzie i ułożyłam sobie życie z normalnym facetem,który akceptuje mnie i moje dzieci z całym naszym bagażem:)

Wiesz - to po prostu umów się z mężem, byście nie zdradzali im Waszych planów, żeby nie mogły się Wam "wciskać na trzeciego", bo nawet lampkę nocną przyjemniej kupuje się we dwoje, a nie jak ktoś trzeci wcina się ze swoimi radami i swoim gustem. Poza tym przy dodatkowej osobie na zakupach ja jestem jakaś taka spięta i nie wiem nawet, czy czasem nie kupuję czegoś "na pokaz", np. chciałam tańszy ser, a kupuję droższy. Nie wiem. Wolę na zakupach być z mężem sama.

Gość okorkowana korczyca
mala Cieszę się, ze Ci sie ulozylo Szkoda, ze maz nie umial sie zachowac Mona - tez wole kupowac we dwoje, raczej nie ulegne presji i nie kupie drozej Ale wiem, ze jego siostra obgaduje nas, ze jestesmy sknery i syce A wg nas wydaje rozsadnie, stosownie do zarobkow, zwlaszcza, ze lubimy podroze a one kosztuja i po prostu wolimy kupic cos taniej a pojechac sobie gdzies Ona zas lekka reka potrafi wydac kolejne 200 zl na kolejna pare butow A potem narzekac, ze nie ma kasy i pozyczac np pozyczyla na zakup auta od meza (wtedy jeszcze nie byl mezem moim) i oddaje mu w ratach juz rok ...

moim zdaniem przegrałaś życie wchodząc w taką patologiczną rodzine :) przykro mi , ale tak uważam.