Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnie jedna ciekła

Nowa moda. Teraz każdy chłopczyk to Filip

Polecane posty

Gość a jak nazwiesz
ale wiadomo, ze w szkole będą na taka dziewczynke wołać Zośka albo Zocha:O dla mnie porażka na maxa:O

Z tymi Filipami to racja- u Nas takze w kolo same Filipki. Mam dwoch w rodzinie i moj synek odroznia ich w ten sposob ze do starszego mowi "gadajacy Filip" a do drugiego "Fifik":) Angellss mam ten sam problem co Ty- moj M nie przyjmuje do wiadomosci zadnych imion tylko WIKTORIA. Mnie sie ono podobalo ale jakies 5 lat temu- teraz tez uwazam ze jest strasznie oklepane- kazda dziewczynka to Wiki. Chociaz ja to stawiam na takie bardziej "normalne" imiona jak Madzia, Zosia, Marysia. Nie ma ich za wiele a tez ladnie brzmia:) Chociaz przy chlopaku troszke wydziwiam bo strasznie podoba mi sie Nikodem:)(ale zakladam ze bedzie cora wiec pozwalam sobie na "wydziwianie":)

Ja mam na imie Magda i nie jestem z tego zadowolona :p Wiktoria nigdy nie nazwe, nie ma mozliwosci, zebym sie na to zgodzila :D:D Zaluje, ze Blanka nie moge nazwac mimo, ze dalej sądze iz to bedzie chlopak :):)

Gość a jak nazwiesz
Magdalena to ładne imię:) a tam nie możesz, jakbyś chciała to byś nazwała a nie tam sie przejmujesz gadaniem rodziny:p każdy zna kogoś niefajnego, czy to znaczy ze wszystkie osoby noszące to imię takie są?

Gość karalka
Fili to teraz b. popularne imie ale chyba nie pokona mnostwa Julek ;D A i w ostatnim czasie Zuzi jest tez sporo, Wiktorii takze. Taka moda ;D

Gość gryczka
Zgadza się, dopiero co było Kubusiów zatrzęsienie, teraz Filipki i Szymony, przynajmniej w moim otoczeniu. Imiona zarówno Filip jak i Szymon podobają mi się, ale nie chcemy, żeby nasze dziecko było piątym Filipem w klasie. Jeśli będzie synek, najprawdopodobniej damy mu na imię Tymoteusz :-) Czyli Tymuś, Tymek, Tymianek :-D

Gość a moja cócia będzie Karolinka
synek to właśnie nie wiem. Może Gabriel.

Gość luska.s
Filip faktycznie popularny, ale dopiero na 5 miejscu wśród chłopców w 2009 roku. Kubusia na pewno nie przebije. Myślę, że popularność danego imienia zależy też od regionu Angellss19 a może zamiast Blanki Bianka? Inne propozycje: Łucja, Daniela, Ksenia, Sandra, Lea/Leonia, Klara, Antonia/Antonina, Kalina, Róża

Gość a jak nazwiesz
Ksenia? co to w ogóle za imię? jest takie?:O

Gość luska.s
oczywiście że jest , mam nawet znajomą o tym imieniu ;p

Gość a jak nazwiesz
no Bianka to taka gorsza wersja Blanki, ale skoro nie może byc ta Blanka to Bianka jest jakims wyjściem:D

Gość gryczka
Bardzo ładne imię - Ksenia. Z zaproponowanych przez luskę s podobają mi się też Łucja, Antonina, Kalina :-)

Gość koiko
Lucja super:) proponuje tez Karinke,Arletke,Kamilke czy nawet zwykle takie jak Malgosia,Dorotka:)

Gość luska.s
Mi również podoba się dużo imion męskich, z żeńskimi gorzej. Może jeszcze zaproponuję: Ewa, Diana, Joanna, Judyta, Adrian(n)a, Monika, Liliana, Pola, Magdalena

Gość ?????
moja córcia ma na imię Ninka, Ninusia, Nineczka

Nina - pięknie! Jak Ninia po hiszpańsku :)

Gość ?????
prawda,że ładne, u nas w rodzinie jest moda na imiona na N, kuzynka ma Nikolę, siostra Natalię, a moja druga córcia będzie Nela, Nelka

wsrod moich znajomych i rodziny jakos nie ma zadnych Filipow a dzieci sporo sie porodzilo wiec troszke przesadzasz. Ja nazwalam Radek :) i jest jedyny