Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abracadabrrraaa

seks na 3 randce ... :)

Polecane posty

Gość abracadabrrraaa

no właśnie miałam seks na 3 randce.. ja miałam przerwe od seksu jakieś 2,5 miesiąca on 4 miesiące...była między nami straszna chemia poprostu niesamowite przyciąganie.. może to i szybko ale chcieliśmy oboje i oboje jesteśmy dorośli nie mamy po naście lat.zobaczymy czy szybki seks rokuje dobrze do poważnego związku :)

Gość bulilulilulilaj
chwalisz sie czy zalisz?

Gość abracadabrrraaa
:) mam mieszane uczucia :D

Gość dziczek okrutniczek
Nie chcę nic mówić, ale ja mój pierwszy raz po 2 tygodniach znajomości odbyłam... Nastepnego dnia mi się oświadczył :P ... Gdyby ktoś mówił że szybko.. to jesteśmy ze sobą 6 lat jak na razie..

Gość do dziewczyna marzeń
pewnie przed mezem spalas z wieloma facetami

Gość do dziewczyna marzeń
ale pewnie bylas mloda, wiec te 2 to juz duzo. zreszta jak tyle lat jestes mezatka, to pewnie starucha juz z ciebie i nick dziewczyna brzmi groteskowo

buziaki kotka :) u mnie to trochę dłużej trwało .....ale też z pozytywnym efektem 12 lat razem :)

Gość lkdd
Seks po tygodniu bycia razem. Nasz związek trwa 4,5 roku.

"prawie wszyscy faceci zakoch*ją się przez sex" hehe coś w tym jest. ;) jeśli ktoś nam się podoba to po co czekać na konsumpcję? chodzić za rączki. całować się, dotykać pod bluzką? ciekawe, że jeszcze nie ma wpisów - "zostawił mnie zaraz po seksie". ;)

poznaliśmy się rok temu, teraz kręciliśmy miesiąc i doszło do seksu, po tygodniu przestał się odzywać i podobno obraca inne. Jestem pierwsza na tym topiku. hehe!

ok skoro tak to ja się wypowiem : spotkałam się z nim na pierwszej randce ,bardzo mi się podobał ,wykorzystał mnie a ja głupia i naiwna nastolatka poszłam na to ,przespaliśmy się a później mnie zostawił byłam dla niego jedną z wielu ...teraz na to inaczej patrze ale wtedy no cóż ...ps : i co Ty na to Przystojniaku?

Gość do kotki
to był twój klient?

Potwierdzam że faceci zakochują się przez sex,przynajmniej ja do takich należę,kiedyś moja była dziewczyna mało się ze mną kochała i rozstaliśmy się pobieważ nie umiałem ją pokochać.Ja niestety jako urodzony pechowiec nigdy nie miałem szybkiego seksu,najszebciej to po 2 miesiącach,ale za to dziewczyna była odważna i preferowała prawie każdy rodzaj seksu,zakochałem się w niej na zabój❤️❤️❤️

Gość prawda jest taka ze dlugi staz
po szybkim sexie to sporadyczne przypadki. w wiekszosci z takich znajomosci nic nie wychodzi bo faceci zwyczajnie traca szacunek. dostaja szybko to czego chca i maja laske w dupie. bo skoro z nim tak szybko poszła to pewnie z innym równiez - neistety takie jest stereotypowe myslenie. nie negauje szybkiego sexu - bo jesli jest pociąg fizyczny i dwoje ludzi tego chce to w porzadku. tylko ze potem ookazuje sie ze on wcale tego tak naprawde nie chciał .

ja również z powyższą wypowiedzią się zgadzam .Chyba że ktoś traktuje seks tylko jako zabawę.,ale to nie znaczy że trzeba długo chodzić za rączkę za nim coś "miłego" nas spotka to po pierwsze a po drugie :jesteśmy dorośli i wiemy co mamy robić a i niemożna wszystkich facetów do jednego worka wrzucać ....w końcu seks to sama przyjemność ;-)