Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EEWEW3

KOBIETY DBAJCIE O PODSTAWOWA HGIENE

Polecane posty

Gość EEWEW3

jestem zniesmaczona co te podkobiety tu wypisują nie wiedza co to HIGIENA jak o nią dbać nie wiedzą do jakis chorób moga pewne rzeczy doprowadzac przykłady : - uprawiają sex analny bez GUMKI - po sksie analnym pozwalaj awkladac czlonki do pochwy badz buzi - uprawiaja sex bez gumki z przypadkowymi parntnerami czesto brudne gdzies w aucie - sex w czasie okresu, bez gumki lub z gumka ale na to samo wychodzi. a potem zala się ze : -grzybica pochwy, infekcje pochwy, zylaki odbytu- hemoroidy, krew z tylka , plamieni miedzy okresowe itp. o hiv i innych wenerycznych chorobach nie wspominając . JESTESCIE ZALOSNYMI BRUDASKAMI KIJEM , NIKT WAS NIE DOTKNIE TYLKO MURZYN ZE STADIONU LUB ARAB Z BUDKI Z KEBABAMI. PS. CZY MODERATORKI TO TEZ SYFIATY I POCZULY SIE URAZONE TOPIKIEM I POSZEDL DO KASACJI??

Gość szprycelll
ciebie chyba dawno nikt nie ruchal

Gość EEWEW3
ja uprawiam sex, roochasz ty takie syfiary i pozniej wstydzisz sie do lekarza isc bo ci krosty na choooju wyskakuja

Gość aitakNAJBARDZIEJprzegrany
nie przeszkadzaj tym kobietom co innego mają na głowie

Gość szprycelll
chcialabnys poczuc mojego chooja stara raszplo ? nie dla psa kielbasa ! idz prawic swoje kazania pod torunska rozglosni chooj ci do tego kto gdzie i jaki sex uprawia zajmij sie swoja smierdzacym cip.skiem

Gość EEWEW3
uderz w stół a nożyce się odezwą :D najlepsze, że nie napisałam nic złego kilka PODSTAWOWYCH zasad HIGIENY które każda NORMALNA kobieta zna i przestrzega :D :D

Gość zielona cytrynka :)
autorke chyba facet zdradzil z ktoras dziewczyna preferujaca np sex analny , bo dziwne jest , ze tak nagle pala nienawiscia do wszystkich kobiet , ktore uprawiaja inny rodzaj sexu niz ona :)

Gość szprycelll
hahah zielona chyba taaaa :D:D:D:D:D:::D:D:D:D:D:D::DD::

Gość usmialallam sieee
nie dość ze zagrzybione to jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafią :D 100% popieram autora

Gość szprycelll
uuhuuuu pelna desperacja autorka sama sobie odpowiada :D

Gość kaszalotjeden
FACECI to dopiero brudasy!!!!!!!! Na wakacjach ze znajomymi na 3 facetów 1 mył się codziennie dwóm się nie chciało wieczorem,a rano szli się wykąpać do jeziora !!!!!! Wieczorem twierdzili że są czyści bo kąpali się w tymże jeziorze.Jeden z tych brudasów miał dziewczynę i taki uświntolony uprawiał z nią sex wieczorem.Pytałam jej jak ona może to z takim flejtuchem robić ????????? Na drugi dzień awanturę mu zrobiła i już po chłopaku,ale nie ma czego żałować.Jak tak można ,nie myć się a zesikaną śmierdzącą wodę z jeziora uważać za wannę .Brrrrrrrrrr fuj.

Gość kaszalotjeden
Faceci nas zarażają różnymi grzybami,wirusem opryszczki i innymi świństwami taka jest prawda brudasy !!!!

Gość effy.
pomyśl ze twoj facet wsadzal w dupe innej kobiecie, a teraz tobie do pochwy. Jeśli ci powiedział że tego nie robił, to tylko z grzeczności.

Gość kaszalotjeden
Mój chłopak jak się chce ze mną kochać to obowiązkowo prysznic jak fuknie że przecież brał rano to może sobie dobrze zrobić sam ,działa i się myje.Jednak z nim zerwę bo nie raz nie przyjemnie od niego pachnie !!!!

Gość przybylam zobaczylam
ale nie wzialysci w ogole pod uwage , ze chocbyscie nie wiadomo jak dbaly o higiene , wystarczy jeden jedyny sex z nieodpowiednia osoba i juz macie jakas chorobe . to sie tyczy zarowno dziewczyn jak i chlopakow. bez wzgledu na to czy sie preferuje sex analny czy nie. LUDZIE MYSLCIE , TO NIE BOLI

Gość EEWEW3
omyśl ze twoj facet wsadzal w d**e innej kobiecie, a teraz tobie do pochwy. Jeśli ci powiedział że tego nie robił, to tylko z grzeczności. nie widzę związku z tym o czym pisałam :o nie biorę udziału w ogriach :o

Gość EEWEW3
ok masz racje nigdy nic nie wiadmo, ale dbajac o higiene jednak ryzyko sie zmniejsza, dbasz o nia dla wlasnego dobra.

Gość aaaaassss
a ja lubie najpierw anal a potem igraszki pochwalne przeciez nie wysle chlopaka zeby sie umyl a bez gumy jest wiecej doznam

Gość aaaaassss
rfff

Gość a jajjaaaa
a ja tam sie zgadzam z autorka

Gość a Ty jestes rasistką.
smutna prawda.

Gość a Ty jestes rasistką.
moj moasz jest kupom czarnnom

Gość Listka 25
Nikt cie dawno nie wyruchał i masz pretensje :D Zazdrośnica :P

Gość z pustego i salomon nie wydoli
aaaaaaaaaaa - igraszki pochwalne:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D to to co pod krzyżem się dzieje;):D to fakt że poziom wiedzy o zasadach higieny w Polsce jest dość niski,ja znam przypadek gdzie kobieta myje doope w misce :D:D:D:D:D:D:D jaja co nie:D:D:D:D:D

Gość janusz palikot
to,ze masz grzyba,nie znaczy,ze reszta jest taka sama

Gość EEWEW3
hmm ale czego mam zazdrościc? watpliwej przyjemnosci z uprawiania anala bez gumki?? :o akurat te rodzaj seksu jest przyjemny ale po lewatywie i w gumce :o a potem topiki w stylu seksualne wpadki smierdzialo mi z piczki a on wlozyl sera