Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska kasiazsl

JAK MAM TO JEJ WYTŁUMACZYĆ ??!!

Polecane posty

Gość laska kasiazsl

jak mam wytłumaczyć koleżance aby sie nie spotkała z kolesiem którego zna tylko przez tel. poznali sie tak 5 lat temu , pomyłkowo wpisała numer i tak się zaczeło ! on do niej dzwoni , pisza sms , a kiedys do niej napisał by wysłała mu jakieś seksowne zdjecia i filmiki wysłała <idiotka> za to otzrymała doładowanie do tel;/ <wiem chore to !> ale teraz maja sie spotkać , jak mam jej przemówić do rozumu ?? że to może byc jakiś zboczeniec i wogole... ;/?? moze ktos mi doradzi ??

skoro dotychczasowe Twoje tłumaczenia ,jeśli były, nic nie dały to będzie ciężko. Najlepiej będzie jeśli na spokojnie jej wszytsko wytłumaczysz,jeśli to nie zda egzaminu to niech robi co chce, swój rozum pewnie ma...

Gość laska kasiazsl
mówie tłumacze .. no chyba że sie myle i okaże sie to fajny koleś ale kto normalny majacy wstyd wysyla takie filmiki zdjecia ? jak by nie wysłała to bym powiedziała ze niech sie spotka.. ale w takim wypadku.. to boje sie o nią..;/

Jak tak bardzo chce się spotkać niech się spotka ! Jest dorosła ! chyba ? A jeśli chcesz jej pomóc to ją pośledź umówcie się jakoś .. itd. :) ona się spotka a Ty będziesz jej pilnować :):P:P

Gość laska kasiazsl
ma 23 lata on ma 33 , jakos tak więc jest pełnoletnia ! moze masz race .. bede ja śledzić :P

Gość laska kasiazsl
moze ktoś jeszcze się wypowie na ten temat ??

Próbowałaś jej przemówić do rozsądku, nie posłuchała więc odpuść... W razie porażki będzie mogła mieć pretensje tylko do siebie...

niech się spotka ja też bym się spotkała i nic jej nie tłumacz to nie dziecko ,tylko kobieta

Gość laska kasiazsl
petrol spotkałas by sie ?? nie balas by sie ze cos ci zrobi ?

Gość laska kasiazsl
też taką sytuacje miałaś ? ?? chyba mnie wkrecasz ..

Gość laska kasiazsl
no właśnie nie wysyłałaś a ona jednak tak.. wiec pewnie to jakiś zboczeniec ;/ tego sie boje .. ze ja zgwałci zabije //