Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika plusika

Bartek - nadal bardzo popularne?

Polecane posty

Gość monika plusika

Bartosz, czy Bartłomiej - jeszcze nie zdecydowałam. Chodzi mi o samego Bartka - kiedyś było dość popularne, ale bardzo mi się podoba. Czy nadal w każdej piaskownicy 3 Bartki siedzą?

W sumie to ładne imię... Bartłomiej kojarzy mi sie z łobuzem niestety... Ale Bartosz jest fajne... Teraz raczej rzadko spotykane imię....

Gość wam tez
fuj, okropne to imie...- znam paru Bartkow, ale kazdy to przychlast..., a po za tym to jeszcze wiecej u nas jest malutkich Bartoszy niz Filipow...

Gość luska.s
Bartek to teraz jedno z najpopularniejszych imion. Bartosz w 2009 roku na miejscu 7, Bartłomiej na 32 ale jeśli razem to dodac- bo w sumie i tak jest Bartek i Bartek ;p - to jest zaraz za Jakubem i Kacprem. Poszukałabym czegoś innego bo Bartków jest na pęczki, chyba, że Ci to nie przeszkadza

Gość luska.s
jednak z tych dwóch wolę Bartłomieja ;)

Gość ja polecam Artur
nie ma dużo a zdrabnia się podobnie jak Bartek- Artek, Bartuś- Artuś.

Gość wam tez
Ja napisalam tylko, ze mi sie nie podoba... no i, ze duzo akurat u mnie sie teraz rodzi dzieci o tym imieniu. Jesli Autorce sie podoba to przeciez nikt jej nie zabroni nadac nawet poraz setny w okolicy imienia Bartosz czy Bartłomiej, jej sprawa, nie? A mnie sie od zawsze podobał Natan, choc teraz tez zrobił sie dosc popularny. Gdybym miała miec 3 syna byłby Wojciech lub Tymoteusz.

Gość luska.s
Tymoteusz jest super, chociaż wolę Tymona

Gość ludzieeeeeeeeee
Bartki to przychlasty i śmierdzące lenie !!!

Gość wkurzona położna
Bartosz i Bartłomiej - imiona znów popularne:) w sumie oba znaczą to samo! charakter: Osoba niezwykła, godna zaufania, dobra, uczciwa oraz powszechnie szanowana za swoją pracowitość. Z przekonań osoba konserwatywna, kochająca rodzinę i ognisko domowe. To przywiązanie do własnego gniazda wpływa na całe środowisko, bowiem inne osoby idą za ich przykładem i czynią wiele na rzecz rodzinnych miejscowości. Pochodzenie:słowiańskie Zdrobnienia:Bartek, Bartuś

Gość bardzo popularne