Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam faceta288888888

nie maluje sie, nie farbuje wlosow, nie nosze bizuterii..czy moge sie podobac?

Polecane posty

nie nosze szpilek, czy taka dziewczyna moze sie podobac facetom? pytam powaznie bo wiekszosc dziewczyn na ulicach jest "dobrze zrobiona " a ja chyba gasne w tlumie, co?

Gość Znacie prawo Ohma...
Tak, jak najbardziej. Ja np. bardzo lubię naturalność w wyglądzie kobiet.

Gość Facet7771
A mi się bardzo podobaja takie kobiety:)

Gość Genia_Toruń
Zależy ile masz lat...w pewnym wieku trzeba o siebie zadbać...

ciezko i ocenic swoja urode,...mam urode dosc dziecieca niestety przez to kazdy mi daje max 21, 22 a mam 28( szok)

Gość ogrody świata
kobieta powinna delikatnie podkreślić urodę, a z ciebie to widze jest szara mysz... pewnie jeszcze jesteś blada jak ściana:o

Gość tratatatat
jak nie jestes bardzo ładna, to zginiesz w tłumie i wątpliwe żeby ktoś cię w nim dostrzegł

Gość Genia_Toruń
Jak brzydka baba, to i makijaż nie pomoże. Więc spadaj malowana maszkaro z ogrodu, bo zazdrościsz pannie naturalnego uroku.

dbam o siebie, o cere, wyglad, wlosy, ale nie maluje sie i tych rzeczy co napisalam nie lubie

Gość Znacie prawo Ohma...
"kobieta powinna delikatnie podkreślić urodę, a z ciebie to widze jest szara mysz... pewnie jeszcze jesteś blada jak ściana" - urodę można podkreślić prze odpowiednie uczesanie, pewną pracę nad zachowaniem, mimiką, ćwiczeniami fizycznymi, które poprawiają wygląd i dodają rumieńców, etc...

Gość dziewczę z kafe
Nie musisz robić z siebie wymalowanej lali, ale trochę typowo kobiecych gadżetów się przyda ;) jeśli masz ładne włosy, to po co je farbować, jeśli dobrze wyglądasz bez makijażu, to nie musisz dawać tony tapety na twarz...ale podkreślić oczy, założyć jakąś delikatną biżuterię-to na pewno ci uroku nie odejmie :)

Gość Ala Z 123
ja tez sie niemaluje , nienosze szpilek bo jestem zawysoka hehe. Powiem ci ze zawsze mialam powodzenie u facetow.Jestem szczesliwa mezatka :) Predzej czy pozniej znajdziesz kogos:), a ile masz lat?

Gość ogrody świata
"delikatnie podkreślić urode" to nie znaczy zakłądać 15cm szpilki czy robić mocny makijaż, czytaj ze zrozumieniem kretynko

Gość Genia_Toruń
No to jesteś fajna dziewczyna. Lepsza takie niż te pudernice, co podkreślanie urody zastępują przekreślaniem.

mam 28 z kosmetykow am tylko tusz i blyszczyk....ale nie uzywam kazdego dnia

Gość lalka barbie 2
ja nosze codziennie szpilki maluję się maluje paznokcie mam pofarbowane włosy kolczyk w pępku i w nosie nosze mini i czuje się atrakcyjna na maksa. Szare myszy won!!!!!!!!!!!

Gość Genia_Toruń
Jolki Rutowicz won z Polski ! Najlepiej wyglądć naturalnie, śmieszą mnie te karykatury.

paznokcie tez maluje na jasny kolor..

Gość Ala Z 123
musisz sama sobie sie podobac to jest najwazniejsze , bo jesli niesje tak to bedzies zawsze tak myala ze jestes szara myszka wsrod innych ludzi :)

Gość dziewczę z kafe
A dlaczego od razu albo Jolka Rutowicz, albo szara mysza? Przecież jest też coś pośrodku ;)

Gość ogrody świata
jeśli jesteś delikatnie opalona, masz ładną cerę i kolor włosów to rzeczywiście mascara i błyszczyk wystarczą, ale dodaj do tego delikatne kolczyki czy naszyjnik, ładną sukienkę i wodę toaletową, i extra:)

możesz sie podobać :) prawda, że taka dziewczyna sie nie wyróżnia w tłumie, ale są jeszcze mężczyźni, którzy cenią naturalność

Gość żelek niezalogowany
ciesz się z naturalnej urody, zamiast wymyślać problemy :o baby to zawsze sobie jakiś głupi problem znajdą :P

Gość ogrody świata
Pani Genia z Torunia ma widzę spaczone wyobrażenie co do kobiecej urody, zadbana kobieta nie równa się kobiecie a'la Jolanta Rutowicz :o

są jeszcze mężczyźni, którzy cenią naturalność ---> gdzie??????:P

Gość Ala Z 123
np. moj maz :), i duzo inny facetow

Gość dziewczę z kafe
Naturalność naturalnością, ale trochę biżuterii, perfumy, jakieś bardziej kobiece buciki..niekoniecznie szpile 12 cm ;) spodobają się każdemu facetowi.

nie mam faceta288888888 --> dziewczyny dobrze radzą, naturalność ok, ale zwiewna sukienka czy obcasik robią swoje :) czasami warto wyeksponować swoją kobiecość, a wyeksponować kobiecość to dla każdego co innego, a czasem niewiele trzeba ;)