Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingsmario

co robić ?

Polecane posty

Gość kingsmario

Zakochałem się w dziewczynie która na początku dawała znaki że także jest zainteresowana mną jednak od kilku dni bardzo stała się oschła i odmówiła nawet drugiego spotkania tłumacząc się że ma zajęty czas (dla dwóch znajomych) , jednak ja czuję że coś się popsuło czy mam już teraz zapytać czy jej zależy ? czy jeszcze poczekać na rozwój zdarzeń ? proszę o pomoc , jeszcze nie miałem dziewczyny a to jest pierwsza w której się zakochałem ...

Gość kingsmario
To może rozwinę dokładniej ... Zaczęło się wszystko od portalu randkowego , byłem sceptycznie nastawiony ale spróbowałem , jej profil zobaczyłem na głównej stronie i od razu napisałem , odpisała mi od razu , trochę popisaliśmy na tym portalu i szybko przerzuciliśmy się na gg. Przez pierwsze kilka dni potrafiliśmy pisać nawet po 6, 7 godzin, aż palce bolały od pisania. Padały miłe słowa , otworzyliśmy się przed sobą i pocieszaliśmy się nawzajem. Propozycja pierwszego spotkania padła już po 4 dniach i wypłynęła ona z obu stron. I dalej było wszystko ok , telefonami także się wymieniliśmy i gdy nie było czasy na gg to smsy. Nadszedł przed dzień spotkania i dowiedziałem się że mój najlepszy przyjaciel miał poważny wypadek. Byłem zbity , załamany ale za nic w świecie nie chciałem opuścić pierwszego spotkania i postanowiłem że spróbuję nie dać poznać że coś mnie trapi. Jednak rzeczywistość była inna , na spotkaniu owszem były uśmiechy , rozmowa ale nie potrafiłem być do końca obecny na spotkaniu. Czułem że ma już dość spotkania , na jego koniec był czułe przytulenie i słowa o następnym spotkaniu. Jednak ja wiedziałem że dałem plamę przez nieszczęśliwy wypadek przyjaciela Postanowiłem jej to powiedzieć na gg i przeprosiłem za to , wydawało mi się że to zrozumiała ale przyznała że czuła że nie jestem sobą na spotkaniu. Od tego momentu coś się zacięło. Rozmowy były coraz krótsze i mniej czułe (choć nie nudne). Dwa dni po spotkaniu zaczęła narzekać na zmęczenie i że jest codziennie senna przez co szybko ucieka z gg. Gdy na początku zawsze piszę co porabiała to odpowiada że robiła wiele rzeczy że znajomymi (znajomym) , takie tam zakupy , kino , jezioro itp. Nie blokowałem jej dostępu do przyjaciół bo to przecież nie oto chodzi. Jednak tak jak już pisałem postanowiłem zaproponować drugie spotkanie , wiem że lubi pływać dlatego padła opcja wyjazdu nad morze. Jej odpowiedź była taka jak już pisałem w pierwszym poście. Oczywiście może być przecież że miała dużo wcześniej zaplanowane te dni ale gdyby jej zależało padły by słowa o innym terminie czy po prostu że jej szkoda że nie da rady pojechać a tu nic Zawsze jednak gdy wydaje mi się że już nic z tego nie będzie ona daje sygnały jakby jej zależało , drobne ale są , dlatego nie chcę tego kończyć i nie wiem czy jak spytam się już czy jej zależy to nie spowoduje jakiegoś odrzucenia Znamy się dopiero od 3 tygodni . aha i konto na tym portalu tak samo jak ja zaraz po przejściu na gg usunęła co mnie ucieszyło bo to jakiś znak że nie chciała poznawać kogoś innego ale teraz to już nie wiem czy kogoś przez ten czas nie poznała lepszego ...

Gość kingsmario
jakieś porady ?

Gość kingsmario
żadna dobra dusza nie doradzi ???