Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinowa_lena

mam dwoch chlopakow od kilku lat. nic sie nie domyslaja

Polecane posty

pierwszego - nazwijmy go marcin, poznalam ponad 5 lat temu. od okolo 4,5 jestesmy razem. bardzo mi odpowiada, jest przystojny, opiekunczy duzo zarabia, ma wlasne mieszkanie, oswiadczyl mi sie 3 miesiace temu. oczywiscie powiedzialam tak. widujemy sie okolo 2-3 razy w tygodniu i co drugi, trzeci weekend spedzamy razem. drugiego - nazwijmy go szymon, poznalam okolo 2 lata temu. po paru miesiacach docierania sie postanowilam z nim byc. nic nie wiedzial o marcinie, nie mieszka w naszym miescie. jestesmy razem okolo 2 lata. zarabia mniej od marcina, chociaz rowniez niezle. jest przystojny, czasami wybuchowy ale ma temperament. dogadujemy sie dobrze a sex jest po prostu nieziemski. zaproponowal mi wprowadzenie sie do niego poniewaz mieszka w miescie gdzie pracuje (odmowilam ze wzgledu na chorobe mamy). mysli o malzenstwie. widujemy sie codziennie w pracy, czesto u niego nocuje oraz dwa weekendy w miesiacu spedzamy razem. ani marcin ani szymon nie ma pojecia o istnieniu drugiego. mam swietna wymowke dlaczego nie moge sie widziec z jednym czy z drugim - moja mama jest w ciezkim stanie - mieszkam z nia oraz z bratem. nie chce rezygnowac ani z jednego ani z drugiego. nie wiem co mam zrobic. musialam przyjac oswiadczyny od marcina, poniewaz nie mialam powodu zeby tego nie robic. jestem w kropce, kocham ich tak samo mocno.

Gość mateoseven
to lepiej zapisz sie do psychiatry prawda i tak wyjdzie na jaw a wtedy bedziesz potrzebowac pomocy

Gość Znacie prawo Ohma...
Całe szczęście, że ty też nie wiesz, że mają coś na boku... :)

Każde kłamstwo wyjdzie na jaw ... I to ty bedziesz w tym momencie najbardziej cierpiała .. A jak ten Marcin bedzie twoim meżem to co nadal bedziesz sie spotykała z Szymonem?? Szalenstwo...

Gość Znacie prawo Ohma...
Tak na marginesie, to muszą być strasznie zabujani, że nic nie kumają... :)

Dobra moze i sa zakochani ale naprawde musisz dokonac wyboru nie mozesz miec dwóch męzczyzn naraz i tylko dlatego ze chcesz i ze kochasz obu... Chyba ze lubisz poligamię

Gość Naturalsbody01
ja mam propozycje lanka dla ciebie: a brzmi tak znaJDŹ SOBIE TRZECIEGO :D::D:D:D

Człowiek twarda skała czasu ile może znieść w świecie obłudy,fałszu i zdrady (...) Podłość rozkwita jak purpurowa róża jemy zło a dławimy się dobrocią Jak wampiry wypijamy cudzą krew by polepszyć swój byt w społeczeństwie.

Gość Angela*.
Nic tylko zacząć rozglądać się za trzecim - obrotna dziewczyna z ciebie, na pewno dasz radę :P

Gość helga33333
Załóż harem.