Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polonistka ;

ile wydajecie na rachunki

Polecane posty

Gość huwawey
100m2, 2 osoby dorosłe prąd ok. 250 zł gaz cięzko powiedziec bo ogrzewanie gazowe (piec) - od 450 zł... gł. grzejemy kominkiem (1m3 drewna 220 zł...idzi ekilk am3 zimą) woda zimna 90 zł

Gość gość
3 osoby dom prąd 85 gaz 120 woda 70 podatek ze śmieciami 60 ogrzewanie w sezonie 22zł/m2

Gość gość
czynsz za mieszkanie z funduszem remontowym 524 z l (zimowy czynsz) letni 424 zł, tv, internet i telefon stacjonarny 140 zł oraz prąd wychodzi około 120 zł na miesiąc

Gość gość
Ja płacę podobnie, ale największą moją zmorą jest prąd. Teraz wyłączam sprzęt, wyrzuciłem czajnik elektryczny i wymieniłem świetlówki na ledowe http://www.elektro-sal.pl/ - po pierwszym rachunku widzę, że jest efekt. Małymi krokami do większych oszczędności.

Gość kaskabydgoszcz
jak szukacie oszczednosci to polecam wam zmienic dostawce energii elektrycznej. ja zmienilam na dystrybutora pradu firme axpo i jestem bardzo zadowolona. zarowno z cen jak i z jakosci obslugi i uslug.

Gość gośćkaratw
ja wydaje stosunkowo niewiele odkad zmienilam dostawce pradu na firme Axpo. placilam bardzo wysokie rachunki za prad a po zmianie dystrybutora pomimo takiego zuzycia jak wczesniej place mniej :) to dobry krok ku regularnym oszczednosciom

Gość wiklina882
placisz wysokie rachunki za prad. jak chcesz je obnizyc to polecam ci zmiane dostawcy pradu. ja przeszlam do axpo i rachunki spadly bardzo :)