Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzemienna

Niewinny seks z...

Polecane posty

Gość kamikogi
no pojebalo jej sie we łbie ,a co ona moze soba reprezentowac, jakich wypowiedzi sie spodziewaliscie?dupodajka dupskiem mysli nie mozgiem

Gość stukk
zazdroszczą, zazdroszczą, bo ich dziewczyny chodza do ginów i oni muszą ufać, ze ich dziewczyny w gabinetach są święte. Moje doświadczenia są takie, że gdybym tyko chciała, to sytuacja była napięta kilka razy i badanie mogło skończyć się seksem.

Gość kamikogi
koze badal na kozle i na kozle ja przelecial a co mial sie wysilac?po co na kozle mu dala

sami faceci się wpisują :D mnie te wyzwiska nie ruszają :) moge być dla ciebie kurwa ok spoko :) zwisa mi to :P wy nie umielibyscie kobiety do orgazmu doprowadzic!!!! Wkurza was to że przelecial mnie ginekolog??? :P to stu procentowy facet a nie to co wy...

Gość kamikogi
stu procentowy facet szuka normalnej kobiety nie szmaty ktora na kozle daje

rozpoczyna się cała akcja od zdejmowania majtek, a ginekolog, co miał do roboty, nadpobudliwa baba, wyjął fiuta i na zasadzie, co się daje to się kraje, spuścił się z krzyża, jak to chłop. A jak mu kutas stanął na widok pacjentki, to nie lekarz, tylko jakiś cieńki ruchacz....

Gość kamikogi
co bys chciala uslyszec? ze ci zazdroszcze? bo bo to tu wlazlas by opisac o swoim kurewskim czynie

Gość yapp
cienkie te twoje zmyślenia - bardzo schematyczne...

Gość kamikogi
rozlozyla sie na kozle hahahaha padam ze\ smiechu

Jak się jej seksowną kobietą to każdy facet wymieka ;) to moj 3 partner seksualny, mam 20 lat. Opisałam to bo chcialam sie podzielic tą historią z innymi. Zrobilam to wiec 🖐️

Gość kamikogi
niesamowita historia,...............................na kozle

Gość stukk
Gin przynajmniej wie co kobiecie potrzeba i jak to zrobić. A faceci najczęściej w relacjach damsko męskich to cholerni egoiści i tylko chodzi o to, zeby się samemu zadowolić, Chciałabym zobaczy miny wasze panowie , gdyby wasze partnerki musiały szczerze powiedzieć ile razy miały z wami orgazm Mogło by się okazać, że nastąpiłaby totalna załamka u facetów, ze są tacy nieudolni. Skoro jesteście tacy supermeni, to dlaczego kobiety nie wiedzą co to jest orgazm pochwowy, a zapewniam ,że przez lata doświadczeń i rozmów z kobietami 1 (no może 2 z 10 jest dobrym kochankiem.

Gość ciekawe gdzie w tym czasie
byla pielegniarka ? pewnie napiszesz ,ze to gabinet prywatny ,ktory takowej nie posiada!glupstwa piszesz,taki ginekolog ma 40 albo i wiecej doop dziennie ,zastanow sie nad tym !!

Gość Yollka_27
kozioł??? ty byłaś kiedyś u gina? wiesz jak wygląda samolocik? jesteś jakimś popieprzonym licealistą i się podniecasz niezdrowo wymyślając takie historyjki jutro napiszesz jako kobieta jak cie pies zaatakował od tyłu i jak ci było dobrze i ile orgazmów... głupi fiutek jesteś i tyle!

Gość Nina____25
No i spoko, zajebista przygoda

Gość Ferdynand Walipałka
Wyzywał cię nie będe - bo pofantazjować każdy może... Wymyśliłaś to na poczekaniu, teraz pewnie siedzisz przed ekranem i paluchy w brąche wkładasz... Ściema jak nic. Pan doktor ma tyle szesnastek do wyboru a wybrał 40letnie wiadro...

brzezmienna ty sie lepiej poddaj terapii :D jasne ginekolog cię jebał bo mu staną hahaha dobre,ty to masz kurwa danon fantazja :D