Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorko ty tez jestes

donos skarbowka

Polecane posty

Czy jak doniose na kogos, to ta osoba bedzie wiedziec kto na nia doniosl ? Czy jest jakas tajemnica skarbowa broniaca taka osobe ?

Gość tak chroni ich tajemnica
ale wiadomo jak to w polsce, ten ktore podkablujesz da lapoweczke i bedzie wiedzial od kogo wyszedl ten donos :D

na konkurencje. A do tych co krytykuja. Jakby was okradali inaczej byscie cwierkaly ;/ Prowadze sklep ze sprzetem elektronicznym, do tego stoje na gieldzie komputerowej, gdzie pseudo przedsiebiorcy non stop winduja ceny nie placac podatkow i nie prowadzac dzialanosci gospodarczej.W efekcieja i kilka innych osob majacych kasy fiskalne jestesmy niekonkurencyjni.

nie musza wiedzieć teoretycznie obok urzędu skarbowego( a przynajmniej obok tego w którym ja sie rozliczam) są takie jakby skrzynki powieszone gdzie mozna np wrzucąc zeznania podatkowe itd i z tego co mówiła mi znajoma tam pracująca ludzie wrzucaja tam także donosy i skargi. Przede wszystkim skargo anonimowe. I oni maja obowiązek sprawdzić co i jak

Gość donos można napisać
anonimowo, wysyłasz list bez podpisu i adresu zwrotnego, lub wrzucasz do takiej skrzynki jak ktoś wyżej proponował ja kiedyś napisałam donos na faceta, który ogłasza się ze wynajmie pokój w swoim mieszkaniu on okrada, bije i wyrzuca ludzi którzy przychodzą do niego ten pokój wynająć, policji nie otwiera drzwi, zresztą policja juz dawno dała sobie z nim spokój, nie wszyscy pokrzywdzeni składają też skargi on w tym mieszkaniu mieszka z matką staruszką i znęca sie nad nią napisałam donos do us, że osiaga nieopodatkowany dochód z wynajmu napisałam donos i wysłałam na policję, ze katuje matkę i okrada oraz bije osoby, które chciały u niego wynająć pokój