Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamasutrakama

Panowie pomóżcie poradzcie please

Polecane posty

Gość kamasutrakama

Witam piszę gdyż mam mały problem / dylemat Obecnie jestem z facetem ktory ma blisko 48 lat poznalismy sie przez internet poczatkowo spotykalismy sie rzadko raz na 2 tygodnie - poczatkowo chodzilo tylko o seks ale cos do siebie poczulismy obecnie mieszkamy razem bardzo go kocham a on mnie i chcemy byc razem jedanak od jakiegos czasu nie bardzo nam wychodzi seks tzn nie zawsze mu staje i ma problem z tym zeby dojsc we mnie - nie ma problemu jesli robi to sam. Dodam ze wlasnie zmienil prace i duzo pracuje bo musi sie wykazac i nie wiadomo czy przedluza mu umowe duzo rozmawiamy na ten temat i pozwolilam sobie zadac mu pytanie , dowiedziec sie ze moze przyczyna tkwi w tym ze ja go nie podniecam- i tu mowil caly czas ze go podniecam ale w kocu powiedzial ze podniecam go innaczej... ale nie mielismy jescze okazji by wyjasnic sobie to jak innaczej bo musial do pracy... Mysle ze wazny jest tez fakt ze jestem od niego duzo mlodsza i raczej naleze do tych atrakcyjnych kobiet Martwi mnie ta cala sytuacja kocham go i z tego co czuje on mnie tez ale co z pożadaniem panowie poradzcie cos lub panie

Gość Yollka_27
może to pedau?

Gość fafik dominisi
zrób mu pierogów

Gość Zupeczka
Nasmaż mu placków drobiowych ze świeżym gołębiem! Polecam 20 tonowa dupa ciągnąca się po ziemi.

Gość Zupeczka
Nasmaż mu placków drobiowych ze świeżym gołębiem! Polecam 20 tonowa dupa ciągnąca się po ziemi.

Faceta pewnie blokuje stres , moze on musi sie wyluzowac ? Nie znam upodoban Twojego faceta co do Twojego wygladu , ubierz sie ladnie , specjalnie dla niego . Zanim zaczniecie wlasciwy sex , zacznij go calego masowac (mozesz nawet uzyc olivki do opalania , dodaje calkiem innych doznan) , caluj i liz go po karku i uszach . Jak juz uznasz ze masz jego pelna uwage , zacznij robic mu francuza , powoli i dokladnie . Cala reszta pozostawina zostaje Wam .

Gość OtTakiSobie
A czy musisz mieć zawsze "klasykę"? Daj mu do zrozumienia, że dziś wolałabyś, by cię np. wycałował "do końca", itp. I szukaj jego specyficznych upodobań. Każdy jakieś ma. Nie "konieczne do zaspokojenia" ale jakieś po prostu ulubione, bardziej kręcące. Jednego bardziej kręcą dziewczyny ogolone, innego naturalnie gąszczowate, jednego nagie całkiem, innego ubrane, jednego w pończochy i koronki, innego w sportowe lajkry, ten woli rano inny wieczorem, jeden chce się przebrać za dziewczynkę, inny za Rambo, czasem to jest zapach budyniu, czasem muzyka Czerwonych Gitar - coś tam zawsze pozostało z imprintingów z młodości i dzieciństwa. Jak znajdziesz - jest twój na zawsze. A im bardziej wstydzi się swojego "dziwactwa" - tym bardziej pokocha cię jako "tę jedyną która go rozumie i dzieli upodobania".