bonawentura strażnike teksase. 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuu Napisano Sierpień 7, 2010 jaką nowa? staraś jak elemenatarz mojej prababci )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koudra 0 Napisano Sierpień 7, 2010 spierdalaj,ja nią będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elelellele Napisano Sierpień 7, 2010 zebys sie nie posraua Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem jakaś popaprana 0 Napisano Sierpień 7, 2010 taa,,przez trzy tygodnie..a od września się nie pokażesz bo do szkoły pójdziesz buhaha ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koudra 0 Napisano Sierpień 7, 2010 jeśli to było do mnie to od października jak już a wy co? ciągle tutaj bo ani pracy ani szkoły? <stopka>chcę być popularna na kafe! i żeby wszyscy mnie tu rozpoznawali</stopka> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach