Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholozka??

Koniec świata???

Polecane posty

Gość psycholozka??

Chciałabym sensownie i logicznie zauważyc pewna kwestie. Świat ma duzo lat, calkiem sporo, i zawsze od zarania dziejow dzialy sie przykre rzeczy na świecie, możnaby chociazby wspomniec pierwsza i drugą wojne swiatowo które zebraly duuuze krwawe zniwa na calym swiecie, rozne plagi takie jak dzuma, trzesienia ziemi, wylkany i inne zaginione miasta i kraje ktore zostaly zalane bądx niewiadomo co sie z nimi stalo, rozne katastrofy ect. Tak czy siak, ludzie ktorzy powinni byc przyzwyczajeni do takiego obrotu sytuacji nagle panikują i histeryzuja....a mianowicie wszystko przez widmo 2012, wszystkie katastrofy sa wyolbrzymiane i doszukujemy sie czegos w niczym...a moze to tylko propaganda ktora ma na celuwzbudzic strach, a moze po prostu ludzie podswiadomie wyolbrzymiaja wszytsko bo w srodku jakis cichy glos im mówi ..."bo to wszytko dllatego ze koniec jest bliski" .....jak myslicie....

Gość psycholozka??
sorki za błędy ale mam takie kolory na kompie że nie wiele widze :D

Gość a moze...
moze cos w tym jest...

Gość rtjhjhgdf
???????????????????????????????

Gość Psycholozka??
nikt nic nie napisze....

Gość a ja tam nie wiem ale...
tak tio juz jest, na bzdury odpowiadaja masowo, a jak ktos normalny temat zaklada to chetnych brak

Gość Magfrera-_
hej nareszcie ktos kto tez to zauwazyl od jakiegos czasu nachodza mnie wlasnie takie mysli ze zle sie dzieje te powodzie itp zli ludzie bandytyzm katasrofy boje sie pomyslec do czego to zmierza:O

Gość świat nie może się skonczyć bo
ja chcę tu wrócić w następnym wcieleniu.

Gość Psycholozka??
zmierza ku zlemu, ale nie przesadzajmy

Chociaż jeżeli świat będzie dalej szedł w takim kierunku,że większość będzie spędzać życie w internecie to lepiej żeby się skończył.Bardziej wierzę w potężne załamanie światowej gospodarki,które sprawi,że ludziom przestanie odbijać z nudów.

Chociaż jeżeli świat będzie dalej szedł w takim kierunku,że większość będzie spędzać życie w internecie to lepiej żeby się skończył.Bardziej wierzę w potężne załamanie światowej gospodarki,które sprawi,że ludziom przestanie odbijać z nudów.

Gość Psycholozka??
no wlasnie, kiedys ludzie nie wiedzieli o wszytskim, dalej nie wiemy o wszystkim i jeszcze wiele nas zaskoczy

boze jedynie bedziemyu mieli huragany burze sniezne wiecej powodz traby powietrzne niedługo jakims cudem tsunami bedzie zalewalo cala polskie :D ale konca świata nie będzie :D ja chce wyjsc z mąż za mojego narzeoczonego chce urodzic dzidziusia chce miec 40 lat 50,60,70