Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdsfgsdhdsh

Pomocy.

Polecane posty

Gość dgdsfgsdhdsh

Drogie panie weźcie mnie jakoś styrajcie bo już nie mogę i chyba zaraz sobie zwale:( a nie masturbuje się już od 7 miesięcy i uważam to za mój wielki sukces bo miałem z tym problem.No ale ostatnio nie mogę już wytrzymać. Pociśnijcie mnie żebym tego nie robił,proszę was.

Gość Kobiecinka seksowna
wal konia, bo Ci go rozsadzę! bo dostaniesz udaru czoła, i zawału uda bo sperma uderzy Cie w czoło! i powybijasz szyby w oknach >D

Gość kor
pomyśl o kupie

Gość Kobiecinka seksowna
o takiej gęstej i zielonej xD

Gość dgdsfgsdhdsh
No nic nie pomaga :( Na do datek odpowiedziały panie których nicki mnie tylko wręcz zachęcają (nimfomanka i kobiecinka seksowna na dodatek) Zaraz chyba eksploduje

Gość dgdsfgsdhdsh
ninfomanka No ale o to chodzi że ja właśnie tego nie chce bo wiem że jak zrobię to dzisiaj to znowuż się zacznie i będę się masturbował co rusz.A wytrzymałem już tak długo i myślałem że już się od tego uwolniłem. A ty mnie jeszcze zachęcasz :(

Gość dgdsfgsdhdsh
A co w tym dobrego że mając 23 lata moje życie seksualne opiera się wyłącznie na masturbacji ? Idę chyba sobie lodu w gacie wsypie.

Gość dgdsfgsdhdsh
No od tych linków to rzeczywiście mi się odechciało,no nie ma co dobry pomysł miałeś.