Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (bez)robotna

DO OCENY CV i kwalifikacje...doradźcie coś

Polecane posty

Gość (bez)robotna

Tak, wiem,że tematów w tym guście było od groma,ALE....trudno będzie następny. Właśnie skończyłam proces swojej edukacji (prawie cały czas równolegle pracowałam), wklejam tutaj swoje CV....oceńcie proszę do jakiej pracy mogłabym być przyjęta/ile pieniędzy na start na rekę/ jakie perspektywy itp. I co robić dalej wysyłać aplikacje w Polsce...czy od razu zakładać gumowe rękawice i jechać do JUKEJ. CV ( nazwy firm wycięte na wszelki wypadek, Całe CV jest autentyczne); zabierzcie głos !!!!!! ....................................................................................... WYKSZTAŁCENIE 2009-2010University of Derby, United Kingdom, International Relations and Global Development, BSc Hons. 2004-2010Uniwersytet Pedagogiczny w Krakowie, Politologia- specjalność Stosunki Międzynarodowe. 2008-2010Szkoła Policealna dla Dorosłych nr IV w Krakowie, specjalność Technik Administracji (tryb zaoczny). 2005- 2007Szkoła Policealna nr II, specjalność Technik Hotelarz DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE Lipiec 2010Wychowawca na obozie młodzieżowym, biuro O.... Listopad 2009- Maj 2010 Praca w charakterze koordynatora imprez, wedding and party planner, E. Czerwiec-Wrzesie ń 2009 Praca w biurze podróżyS. w charakterze pilota/rezydenta. Maj-10.06. 2009Praca w charakterze pilota-rezydenta dla biura Podróży „W. Marzec 2009Staż w biurze podróży „H. w Krakowie 05.01.2009- 27.02.2009 Staż w Firmie Ubezpieczeniowej „K. w Krakowie Czerwiec 2008-Wrzesień 2008- Praca w charakterze przedstawiciela tour operatora w Maladze ( zakwaterowania grup, obsługa w czasie pobytu pomoc przy organizacji imprez fakultatywnych)- biuro W. Marzec 2007- Kwiecień 2007- Praktyka w Hotelu F. W Krakowie ( recepcja, pracownik administracyjny, restauracja, drink Bar) Czerwiec-Wrzesień 2006- Praca w charakterze Guest relation, recepcjonista pracownik informacji turystycznej w O.Park Hotel w Lagos. JĘZYKI OBCE JĘZYK ANGIELSKI- biegły w mowie i piśmie, certyfikat IELTS JĘZYK FRANCUSKI- bardzo dobry, CERTYFIKAT DELF JĘZYK HISZPAŃSKI- dobry INNE CERTYFIKATY I UMIEJĘTNOŚCI -Obsługa komputera i sprzętu biurowego,MS Office, Photoshop, Corell Draw -Uprawnienia Rezydenta i Pilota wycieczek krajowych i zagranicznych. -Uprawnienia Wychowawcy kolonii i zimowisk. -Ukończony kurs udzielania pierwszej pomocy przedlekarskiej. -Ukończony kurs barmański i towaroznawstwa alkoholi. Barman I- szego stopnia ZAINTERESOWANIA Kultura i sztuka Bliskiego Wschodu, podróże. HOBBY Pływanie, jazda na nartach, fotografia. .......................................................................................

Gość lxjn vufgndg
no no no

Gość czyli szukasz pracy
w biurze podróży?

Gość (bez)robotna
nikt nie pomoże????

Gość (bez)robotna
nikt nie pomoże????

Gość (bez)robotna
....Właśnie chciałam coś bardziej 'biurowego" W zasadzie to cokolwiek....co pozwoliłoby mi opłacić czynsz i wyżyć. Oczywiście ofert typu 1200 na rękę mam od groma....niestety w ten sposób raczej sie nie utrzymam. jak na razie ratują mnie wyjazdy....

Gość (bez)robotna
Jestem po prostu sfrustrowana, tak,że bardziej już chyba nie można. Mam wrażenie,że przez prawie 6 lat wypruwałam sobie żyły na darmo...bo pewnie po maturze samej , efekt byłby porównywalny. Uprzedzając ewentualne pytania, tak mogłam zostać w Anglii i tam pracy szukać,...ale tamtejsza mentalność mi nie odpowiada, a samych brytyjczyków uważam za naród 'upośledzony' umysłowo i emocjonalnie. Tak więc dołożyłam wszelkich starań,żeby mieć 'wykształcenie zagraniczne' i pracę w Polsce znaleźć...no ale lipa wyszła.

Gość moze woli teraz byc z tym sama
jedź do Szwecji kochana, jak znasz 3 języki to i czwartego się nauczysz, a tam po angielsku się dogadasz

Gość (bez)robotna
..hmmmm Co w zasadzie mogłabym tam robić, bo po szwedzku znam tylko 1 słowo, poza tym jestem już coraz bardziej sceptycznie nastawiona na wyjazdy/przekwalifikowania itp. zwłaszcza,że niemieckiego uczyłam się całe liceum.....bez powodzenia, a szwedzki jest chyba nieco podobny. Poza tym szczerze mówiąc, nie jestem entuzjastycznie nastawiona na prace typu: sprzątanie/opieka nad osobami starszymi itp. bo po prostu się brzydzę.

Gość i jest dodatkowo płatne...
jedz do biura podrozy pracowac, poszukaj tam pracy. szwedzki jest zupelnie inny niz niemiecki. chocby dlatego ze mowi sie wstecz ((:classic_cool:)))

Gość (bez)robotna
...a w sumie co mi szkodzi Zobaczę w Hays, czy nie mają tam ofert jakichś na ich stronie internetowej. Jestem w takim dołku,że nawet do Burkina Faso do roboty pojadę :-)

Gość to cv jest do niczego

z niego nic nie wynika poza tym ze dobrze znaksz jezyki. Mysle ze asystentka moglabys byc w jakiejs dobrej firmie jesli jestes ladna.

jesli cie interesuje ta turystyka to tez moze cos by z tego wyszlo.. biuro podrozy, hotele, na poczatek pewnie recepcja.

Gość moze sprobuj zastartowac jako
szef , albo ktos, kto nim bedzie w jakims wysokiej klasy hotelu,typu Radisson chocby, albo podobnym, coraz wiecej tego powstaje, a twoje cv pasuje, w biurze podrózy nie zarobisz.

Gość (bez)robotna
w sumie...popatrzcie co znalazłam: http://www.masterbe.com/ może na przyszły rok tutaj bym złożyła podanie, to wygląda na coś dzięki czemu mogę się przekfalifikować

Gość (bez)robotna
tak jak pisałam wyżej: nie lubię tego kraju, mieszkańców...ani tamtejszej polonii :-P nie czułam się tam komfortowo. W planach miałam normalna pracę w Polsce

Gość taka jedna z z z zz
wg mnie to pwoinna sie zatsanowic do jakich prac wysylac Cv- tez jak wieskozsc mysle,ze najweiskze sznase bedziesz miala w w biurze podrozy i po porstu miec kilka wersji CV bie pisz tylko listopad 2005- maj 2008 - pilet wycieczek tylko dodaj do tego twoje obowiazki: - orhgaznizacja wyceiczek ,imprez dla podrozujacych czy cokolwiek tam robilas............... prace ktore sa ''irrelevant'' z praca w biurze podrozy po porstu omin ,mjezeli nie bedziesz miala wsyatraczjaco miesjca.....

Gość (bez)robotna
jak na razie piszę po prostu wszystko w CV...bo nie jest ono jakieś wielkie i bogate, a jak na razie mieści się na 2 stronach A4. Sprubóje przerobić..może coś się z niego urodzi.