Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilka-ona

Tęsknię za byłym...co robic?

Polecane posty

Witam..prawie rok temu zerwałam z byłym bo poznałam innego faceta ktory byl dla mnie najlepszy na świecie i zakrecil mi w glowie i dlatego zostawilam po 5 latach faceta... a on nie dawał mi spokoju,mowil ze nie moze bezemnie zyc..strasznie cierpial ale ja tego nie dostrzegalam..wolałam innego..z tym co bylam 5 lat bylo roznie..klotnie..jak to w zwiazku wiec poprostu poznajac innego bo on sie tak starał to zostawilam tamtego . Mielismy jeszcze kontakt ze soba moze z 8 miesiecy,czasem sie spotkalismy.on chcial do mnie wrocic a ja sama nie wiedziałam czego chce bo był przeciez NOwy facet..nagle on poznal inna i bedac z nia dalej chcial sie spotykac i wrocic do mnie..ale ja zabardzo nie chcialam..dzis załuje tego bo ten nowy facet juz nie jest taki jak na poczatku..zakochalam sie a on zrobil sie dla mnie chamski,nie poswieca mi tyle czasy co wtedy itp. Dziś chcialabym wrocic do bylego ale on widzac po zdjeciach na nk jest z nia szczesliwy ..ale ja dalej go kocham i puszczam mu nieraz sygnaly ale on milczy..co zrobic zeby do mnie wrocil>???pomozcie prosze??z nia jest pol roku dopiero a zemna byl 5 lat :(

praktycznie nie mamy ze sobą kontaktu z jakies 3 miesiace bo moja siostra z nim rozmawiala ale on mowil ze uklada sobie zycie na nowo i jest szczesliwy itp; ale ja go kocham i chce z nim byc..

Gość kaskaczek
Daj mu spokój, zjebany psie ogrodnika :o

Gość ertyuiopaa
po ptakach. ja jestem taka nowa faceta za ktorym byla lata jak idiotka. nic nie robi olewa i planuje nasz slub. I Ciebie tez powinno to spotkac bo go skrzywdzilas kretynko i wtedy nie mialo dla Ciebie znaczenia ze on Cie kocha. Teraz dla niego nie ma znaczenia co Ty czujesz. Dajesz mu tylko satysfakcje.

zastanów sie czy tak naprawde go kochasz? ktoś inny zawrócił Ci w głowie i go zostawiłas, sytuacja moze sie powtórzyc?

Gość kaskaczek
ertyuiopaa Mojego eks zaczyna to robić :/ Na razie zero reakcji od mojego, ale i tak się boje, bo takie eks są najgorszym co może się w związku przydarzyć :/ Tylko u mojego - to on z nią zerwał, po 5 latach, bo już z nią nerwowo nie wytrzymywał.

Gość ertyuiopaa
to mu nie pokazuj ze sie jej boisz:) Musisz myslec ze jestes najfajniejsza laska jaka mogla mu sie trafic ;-) w koncu to z Toba jest nie?:)

Lilka-ona jestes typowa glvpia pissda ktora nie wie czego chce . Daj chlopakowi spokoj , skoro sie nie odzywa to znaczy ze jest bez ciebie happy . To ty dalas dvpy , nie on , wiec nie mieszaj w jego nowym zwiazku .

...kobiety to przestań tesknic;p bo on teraz ma cie gdzies po tym co mu zrobiłaś teraz ty sie postaw na jego miejscu co on czuł jak go zostawiłaś dla niby lepszego ;p nie doceniacie tego co macie a jak doceniacie to jest już za późno ;) a on pewnie żeby nawet nie miał nikogo to by nie był pewny czy chce wrocić do ciebie bo jak mu wywinełaś taki numer po 5 latach to możesz to zrobić jeszcze raz

Gość kaskaczek
ertyuiopaa No staram się, ale czasem ten strach ze mnie wychodzi :/ Czy on się przypadkiem nie odzywa do niej :(

ale on nie wie ze ja poznalam innego..wsumie domyslał sie ale nigdy nie byl pewny...ale prawie 8 miesiecy mielismy kontakt i jakies spotkania ale sami nie wiedzielismy co chcemy..od 3 miesiecy cisza i moze jest cos co mozna zrobic zebysmy do siebie wroclili ?? niektorzy sie rozstaja i wracaj do siebie mimo ze mieli innych partnerow..

Gość gość
Po 5 latach zostawił mnie mężczyzna mego życia. Większość czasu było cudownie, jednak ostatnie pół roku z powodu mojej zazdrości o jego pracę już nie był tak kolorowy. Rozstawaliśmy się, Az w końcu usłyszałam, żebym dała mu spokój, bo on już nie chce dalej w tym tkwić. Powiedział, że możemy co najwyżej się przyjaźnić. Została mi ostatnie szansa – urok miłosny, skorzystałam z rytualisty ze strony http://urok-milosny.pl uwierzcie e to była dal mnie jedyna szansa na odzyskanie go, chociaż wiem że sposób nie jest etyczny. Ale wiedziałam że musimy być razem i żadna kobieta nie da mu takiego szczęścia jak ja. Po kilku tygodniach oczekiwania wrócił : ) teraz już dbam o to by się nie kłócić i żeby było między nami jak powinno.