Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka1313

Codziennie mnie tu spotkasz:)

Polecane posty

tak wiem, wszyscy mi to mowia... ale ja go ciagle spotykam gdzies i nie umiem zapomniec... a Ty masz kogoś? :)

Mam :) Ee tam kij z Nim. Dupek z Niego i tyle ;) To jak go spotykasz to zamknij oczy i mów sobie w myślach jak bardzo Go nienawidzisz ;] Po co się facetami przejmować ;) Nie ten to będzie inny. Może 100 razy przystojniejszy?

Jak go spotykam to odwracam glowe w druga strone, tak bardzo go nienawidze ze nie umiem na niego patrzec, ale to nie zmienia faktu ze i tak o nim mysle... tylko ja mam teraz taki problem ze nie umiem zadnemu facetowi zaufac, mam straszny dystans a faceci to czuja :(

Ehh no rozumiem, że Ci ciężko :) Ale nie wszyscy faceci są tacy sami .. Postaraj się o Nim zapomnieć :) Też miałam faceta który mnie zranił a teraz mam cudownego :) też nie umiałam nikomu zaufać ale czasami warto :)

To mialas szczescie :) Wiesz ja bym chciala sie z kims zwiazac, pokochac znowu kogos, ale mam jakas bariere teraz, kiedy spotykam sie z jakims fajnym facetem nic nie czuje, zadnej chemii ani nic, tak jakbym nie miala uczuc... a nigdy tak nie bylo, zawsze byly jakies motyle w brzuchu itp a teraz jestem zimna jak lod...

Gość blondynka1313
o hej dziewczyny:)co słychować?

To musiał tamten Cię porządnie zranić ;/ Dawaj mi tu go ja mu pokaże :) co on sobie myśli ! :)

Hehe nie, nie chce go miec na sumieniu ;) no zranil mnie dosc mocno, ale moze to wszystko poteguje fakt ze jestem bardzo wrazliwa i latwo mnie zranic, na dodatek zakochalam sie w nim tak szybko, jak nastolatka, sama siebie nie rozumiem, a on kiedy sie zorientowal ze cos do niego czuje zniknal...a ja zostalam ze zlamanym sercem. Hej Blondi :) jak mija wieczorek?

Gość blondynka1313
:)piję winko:)czerwone półsłodkie,mniammi.sardynka-wiesz ile jeszcze Cie czeka miłóści,,nawet się nie spodziewasz:)..

Dokładnie :) Później bd miała tej miłości dość. Nie no mówiłam, że dupek.. ;d

Oj kochana ja bym tylko chciala poznac jednego ale na cale zycie...to by mi wystarczylo...a teraz raczej nikogo nie poznam z tym moim dystansem :/

Kurcze tez bym sie napila winka, Blondi podziel sie :D Pauliko no zgadlas ze du..ek :P a ja kompletna idiotka ze sie w takim zakochalam :P

Ciężka sprawa... A to wszystko przez jednego głupiego faceta. Nie no dawaj mi go tu ;d

Gość blondynka1313
wiem ze chcesz jednego jedynego,bo ja tez tak chciałam,i zobaczysz że tak bedzie,po prostu,niewazne ze teraz masz dystans,wyobraz sobie ,ze moj facet tez miala masakryczny dystans jak go zarywałam,ale z dnia na dzień,coraz bardziej sie przekonywał do mnie,zacząl ufac..,

Gość blondynka1313
to dla WAS....2 LAMPKI WINKA _____heheh

Dokladnie...przez jednego faceta zmienilam calkowicie swoj stosunek do mezczyzn... przedtem bylam otwarta, usmiechnieta... a teraz kto mnie bedzie chcial jak myslami ciagle jestem gdzies indziej, oschla i ponura...normalnie nienawidze go...

Mój był ledwo po rozstaniu i bał się zaufać z czasem minie :) Tylko musi przyjść ten odpowiedni kochana :)

Mój był ledwo po rozstaniu i bał się zaufać , z czasem to minie Tylko musi przyjść ten odpowiedni kochana :)

Ojej dziekujemy :):) hehe :D Wiesz mam nadzieje ze mi to kiedys przejdzie i znowu bede mogla komus zaufac, ale boje sie tez ze przegapie swoja milosc... ktos komu naprawde bedzie zalezec na mnie,bedzie sie staral a ja bede go olewac i traktowac jak kumpla, bo nie potrafie sie za cholere do kogos zblizyc...

Ehh faceci ... Najgorsze jest to, że boją się przyznać, że popełnili błąd. Gdyby chociaż przeprosił to pewnie trochę było by Ci lepiej.

Wlasnie. Ja z jego strony nie uslyszalam ani slowa :/ Zamilkl jak grob, a ja go o kontakt nie bede prosic, nie bede sie az tak znizac.

Niech się buja dupek w takim razie . Z resztą nie kulturalny dupek. Już go nie lubię .

Nie znam typa ale go nie lubię . Wgl faceci są dziwni, jak oni traktują kobiety Przecież my takie slodkie i delikatne . :)

No dziwni sa niektorzy, ja nie rozumiem wogole jak mozna tak potraktowac druga osobe... ja juz ide nyny Słonce. Dziękuje za wszystko dziewczynki:* mam nadzieje ze jeszcze tu wpadniecie :) dobrej nocki