Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem stara 46 lat

i zamierzam za pieniadze

Polecane posty

Gość jestem stara 46 lat

iść z młodym facetem Nie to ,że jakaś maszkara jestem . Szczupła , i myslę ,że wylądam na mniej niż mam , ale jestem taka niesmiała i zdesperowana po kilkuletnim związku ,że wszystko mi jedno. Kto wie czy są takei agencje , gdzie mozna wynając mężczyznę to tego typu usług?

Gość jestem prawiczkiem 22
Chętnie się z panią spotkam. Dojrzałe kobiety to moja dewiacja seksualna. Przez nią nie jestem w stanie współżyć z rówieśniczkami.

Gość nikomu nie chce sie kojarzyc
ZGROZA KOBIETO :O

Gość jestem stara 46 lat
No bez przesady , panowie chodzą do takich instytucji i jakos nikt na nich psów nie wiesza

Gość jlkjkljkljkljlklk
46 lat masz i byłaś tylko w kilkuletnim związku? to co robiłaś przez pozostałe kilkadziesiąt? -masturbowałaś się?

Gość jestem prawiczkiem 22
Gorąca 40+, jesteś zainteresowana?

Gość jestem stara 46 lat
Jak najbardziej. Podaj nr gg.

Gość jestem stara 46 lat
To po co piszesz do mnie że chcesz mnie poznać jak nawet gg nie chcesz podać? To jak sobie wyobrażasz wspólne poznanie się? Idż dziecko lepiej spać i nie zawracaj mi głowy.

Gość jestem stara 46 lat
Nie , nie masturbowałam się . To co napisałam dotyczy ostatnich kilku lat i myslę ,że nie ma potrzeby wyjaśniać jakie zależnoci miałam w związkach małżeńskich , bądź pozamałżeńskich , bo tego nie dotyczy temat. Pytałam zwyczajnie i po ludzku czy sa odpowiedniki damskich burdeli dla kobiet. Propozycje składane przez gg mnie nie interesują Potrzebuję profesjonalisty , odpowiedniego wygladu i obycia. W końcu mam za to zapłacić Z grzeczności wyjaśniam .

Gość jlkjkljkljkljlklk
To szukasz odpowiedzi na kafeterii? A wiesz co to google? Tam szukaj. Tu ci nikt rad nie udzieli.

Gość jestem stara 46 lat
Masz rację . Jednak po cichu miałam nadzieję ,że ktoś szepnie słówko na temat podobnej sytuacji. Jak było i czy warto . Pomyliłam się .

Gość jlkjkljkljkljlklk
Posłuchaj, a czy nie łatwiej jest po prostu nie tracić kasy na seks i dać ogłoszenie towarzyskie? Tam podasz numer tel, swoje preferencje. Tak chyba byłoby lepiej. ja bym tak w każdym razie zrobił. Nie jeden młody facet chciałby seksu z 40+ (ja również). Więc nie szukaj żygolaka tylko po prostu młodych facetów którzy chcieliby po prostu spotykać się na seks z tobą. Przemyśl to.

Gość jestem stara 46 lat
Myslałam o tym. Ale nie chcę się sparzyć . Nie potrafię zaakceptować pewnych zachowań , na które z pewnościa byłabym narazona. Potrzebuję komfortu nie tyle fizycznego co psychicznego. Chcę czuć się bezpiecznie i nie chcę żadnych związków. Każda propozycja z portalu randkowego niesie ryzyko. A ja tylko potrzebuję czystego układu-płacę za wykonana usługę itd , który taka agencja może mi zapenić

Gość jestem stara 46 lat
Poza tym , jak pisałam wcześniej - jestem bardzo niesmiała i to juz wyklucza wszystko.

Gość jlkjkljkljkljlklk
Wiesz, z jednej strony jesteś nieśmiała ale spójrz na to z innej strony: żyje się tylko raz a pierwszej młodości przecież już nie jesteś. Więc chyba warto jest jednak zaryzykować i spróbować poznać kogoś do stałych spotkań na seks. Po drugie: Czy czasami nie zależy ci przede wszystkim na anonimowości?

Gość dorotaaaaa
o co się czepiacie? brawo!!! więcej odwagi:)

Gość jlkjkljkljkljlklk
O nic się nikt nie czepia przecież. Więcej odwagi życzysz jej w czym? W tym, żeby poszła do agencji i płaciła za seks, czy żeby kogoś sobie znalazła do seksu?