Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabryka marzn.....

lekki dol?

Polecane posty

Gość fabryka marzn.....

jakos mi tak dziwnie.... mam wrazenie ze nie pociagam juz swojego faceta. ciagle konktroluje wage, ogladam sie w lustrze....a nie widze zebym byla atrakcyjna...zle mi z tym.

Gość Calineczka Mała...
Wiesz, ja jestem "atrakcyjna"/ ładna, np. ide ulicą widze spojrzenia facetów (w kazdym wieku), słuszę o kawie, o tym ze pewnie "Mój facet" jest bardzo o mnie zazdrosny... Wiesz, kiedys tak było a teraz? Hmm, chyba "oswoił" sie z tym, ze jestem "atrakcyjna?"? Czasami słyszę, ze On nawet nie chce o tym słyszec bo Go "krew zalewa"... Nie smuć sie moze Twój tez juz sie z Toba "oswoił"...:) Pozdrawiam serdecznie!

ja sie przy moim roztylam +10kg, nie jest tak tragicznie mieszcze sie w 65kg, ale wiem ze mnie kocha, wiem tez ze chcialby zebym nadal miala 55 ale wie jaka jest syt, tab. antykoncepcyjne, zwiekszony apetyt itp schudnac to ciezka praca, nie wystarczy mniej jesc... trudno mi, nie mam kiedy o siebie zadbac, zo to piersi mam wielkie :D to mu sie baaaardzo podoba, staram sie skupiac na pozytywach, radze sprobowac tego samego ! :)