Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

gdzie są "TE" kobiety?

Polecane posty

Gość odbijam piłeczkę/
gdzie są ci mężczyźni? przystojni, kulturalni, szrmanccy, z poczuciem humoru, z inicjatywą, z ciekawą osobowością i blaskiem w oku z pasją, z empatią i zdolnością do milości bliźniego (kobiety), utalentowani nienachalnie inteligentni, obdarzeni wiedzą, pomyslami oraz madrością zyciową.........ach nie ma nie ma nie ma

Gość odbijam piłeczkę/
p.s. o dużym penisie nie musze wspominac?

ciekawe z tymi penisami. te kobiety które poznaję, jakoś nie przywiązują do tego uwagi. i nie mam tu na myśli postawienia ich przed faktem dokonanym, tylko luźne rozmowy o życiu i seksie. duże piersi potrafią "przysłonić" niedoskonałości kobiety. :)

Gość y45y45
Ale duży biust nie odgrywa roli w bezpośrednim kontakcie seksualnym, tj. penetracji, nie wpływa na doznania. Duzy penis tak :) Każda woli wielką pałę niż małego pyrdka. Nie zwracały uwagi, mówisz? Może po prostu nie chciały Ci sprawiać przykrości, dlatego mówiły że to bez znaczenia...

Gość 222222222222222222223423
Oświecę Cię autorze. Jak facet ma wielkiego fiuta, to wtedy laska się nim zachwyca, mówi jaki jest duży i wspaniały i że o takim marzyła. A tym facetom z małymi fiutkami mówi się że rozmiar nie ma znaczenia.

tak tylko czasem piersi za bardzo przyslaniaja kobiete, w sensie wszyscy patrza i mowia o idzie fajna laska, fajne ma cycki itp. a cycki to nie wszystko i wyglad to nie wszystko :P

"Ale duży biust nie odgrywa roli w bezpośrednim kontakcie seksualnym, tj. penetracji, nie wpływa na doznania. Duzy penis tak Każda woli wielką pałę niż małego pyrdka. Nie zwracały uwagi, mówisz? Może po prostu nie chciały Ci sprawiać przykrości, dlatego mówiły że to bez znaczenia..." ehh czytaj ze zrozumieniem. nie napisałem, że mam małego. napisałem, że kobiety w luźnej rozmowie mówiły, że duży nie znaczy lepszy. penis ma być twardy. ;) " Oświecę Cię autorze. Jak facet ma wielkiego fiuta, to wtedy laska się nim zachwyca, mówi jaki jest duży i wspaniały i że o takim marzyła. A tym facetom z małymi fiutkami mówi się że rozmiar nie ma znaczenia. kwiatuszku w takim razie zadajecie sobie kłam same, tu na kafeterii widziałem kilka tematów w stylu - " boli mnie duży penis mojego faceta" "tak tylko czasem piersi za bardzo przyslaniaja kobiete, w sensie wszyscy patrza i mowia o idzie fajna laska, fajne ma cycki itp. a cycki to nie wszystko i wyglad to nie wszystko " oczywiście, że to nie wszystko. przeczytaj pierwszy post mój. jeśli kobieta nie fascynuje mnie, nie jest zaradna itd. to chociaż niech ma ładny duży biust. vide Iga(Ewa) Wyrwał. możliwe, że nie miałbym o czym z nią rozmawiać, możliwe że jest pusta w środku, ale ma duży, piękny biust. biust to atrybut kobiecości.

Gość 3453453
Jaka jest roznica miedzy kulturalnym a szarmanckim?

''fascynujące, piękne'' Z tym nie ma problemu, dużo jest takich. '' zaradne, potrafiące gotować'' O czym ty człowieku w ogóle piszesz? Pogięło cię? Przecież to są wymagania jak z kosmosu, zupełnie nie realne do spełnienia. Teraz kobiety w ogóle nie potrafią zająć się domem, tak zostały wychowane. Do gotowania i pracy to każda ma dwie lewe ręce.