Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze gdy on

nie znosze gdy moj facet pisze do mnie....

Polecane posty

Gość nie znosze gdy on

na poczatku wiadomosci cos w stylu "yo" albo "siema"/ dzis napisal mi taka wiadomosc : "yo mysle ze tak kolo 17tej bede wyjezdzal jesli bedzie jakis pociag", zadnego kurcze chociazby "hej" nie mowiac o "kochanie", "kotku" czy tym podobnym. Czy wasi faceci tez tak do was pisza?

Gość tez mam kolege
ktory pisze yo albo siemka i dopoki mu nie odpowiem milczy. Z reguly olewam takiego.

Gość oranzaddka
Moj byly tak pisal.Pogonilam dziada.

Gość nie znosze gdy on
no wlasnie! tak mnie to wkurza, ja do niego "sloneczko", "misiu" a on do mnie "yo"???? ta zniewaga krwi wymaga :D

Gość łosanna
ja mojemu mężowi pisze zawsze joł :D tak dla jaj ;)

Trochę humoru dziewczyny, dystansu do samego siebie.... Mam wrażenie, że jesteście spięte jak druty pod napięciem. Szukanie takich problemów jest dla mnie nienormalne. Dzięki takim wpisom maluje mi się obraz księżniczki lub niedowartościowanej kobiety, którą trzeba cały czas utwierdzać w przekonaniu, że jest wyjątkowa. Bardzo płytkie podejście. Jeszcze raz powiem.. Więcej dystansu do samego siebie.

Gość yo lub heyah
jak na mój gust pomijając oczywiście sprawy żartów i tego że robimy sobie jakies żarty (żeby nie było że jestem spieta jak drut ;P ) to jednak mowi sie do kolegi/kolezanki yo hejah siemaa, do chłopaka / dziewczyny wita sie raczej inaczej (bardziej poważnie ) tak przynajmniej mi sie wydaje.

Gość Stalin ale nie Józef
Kochanie brzmi obrzydliwie. Nie cierpie tego slowa. Juz predzej napisalbym slodziaku, miluchu, albo na przyklad pysiaku. Niech bedzie i ten kotek ;P.