nadziejka83 0 Napisano Sierpień 7, 2010 witam, od dwóch dni mam kłucie w prawym jajniku.okres powinnam dostać za ponad tydziden.kochałam sie z chłopakiem w czasie dni plodnych,czy to może być oznaką zagniezdzania zarodka? Sama nie wiem,co chwila mnie mocno zakłuje,aż ciarki mnie przechodzą.A moze jakas torbiel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Sierpień 7, 2010 Też takie kłucie miałam ale z lewej strony i nadal nie wiem co to ??? Tak jakby u mnie coś pękło a u Ciebie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejka83 0 Napisano Sierpień 7, 2010 U mnie takie kłucie w jednym miejscu,czasem jak wbijanie szpilki czasem rozciaganie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Sierpień 7, 2010 A to nie wiem???ja byłam tydzień po stosunku czy nawet nie i miałam takie ostre kłucia przez chwile dosyć bolesne i też nie wiem co to, tak jakby właśnie coś przekuto lub tak jakby coś pękło sama nawet nie wiem jak to określić??? Miałam to jakoś 2 miesiące temu,a Ty?? Ja testów ful robiłam i wszystkie negatywne więc w ciąży nie jestem. A Ty robiłaś już?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejka83 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Nie,okres mam mieć kolo 16.08.jestem 5 dni po stosunku,to chyba za wsześnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Sierpień 7, 2010 no pewnie że za wcześnie na objawy ciąży. Twoje ciało się zmienia wewnątrz i będzie opuchnięte.Ja po stosunku jak się później okazało u ginekologa miałam jakieś bakterie i przepisała mi maści, tabletki doustne i dopochwowe i nadal się lecze. Już od 2 miesięcy mam wszystko nabrzmiałe na dole.Zapisz się może do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Sierpień 7, 2010 Powiem Ci szczerze że ja też tydzień po stosunku czy nawet nie obawiałam się że jestem w ciąży przez te bóle i obrzmiały dół. Ale ciąży nie wykryły testy. Z resztą pisałam o moich obawach na temacie wczesne objawy ciązy na tym forum. Pełno jest tam moich wypowiedzi:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejka83 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejka83 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Dziekuje:)))) Generalnie tak: owulacje miałam albo 01.08 albo 02.08 kochalałm sie 03.08 wiec ciazy spodziewam sie.Mam jednak tez obawy ,ze to torbiel czy cos,dwa miesiace temu maiłam wymrazana nadzerke i nie chciałabym znów zaczynac jakiegos leczenia,d tego plecy mnie pobolweaja:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Sierpień 7, 2010 A to chcesz być w ciąży?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejka83 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Powiem tak - spodziwam jej sie, w koncu wiem co robie;-) niemniej jednak nastawiam sie na kolejna infekcje...i znów latanie po lekarzach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Sierpień 7, 2010 no to powodzenia z ciążą:):) u mnie infekcje zaczęły się praktycznie od stosunku lub troszkę wcześniej po zabawach:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadziejka83 0 Napisano Sierpień 7, 2010 nie dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Sierpień 8, 2010 Wejdź na temat :wczesne objawy ciąży . Tam wszystkiego się dowiesz, są tam miłe dziewczyny, które Cię wysłuchają i doradzą:):)Powodzenia:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach