Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajikkkk

kabina z hydromasażem

Polecane posty

Gość ajikkkk

ma ktoś? jesteście zadowoleni? może polecić coś dobrego?

Gość ajikkkk
czyli tylko na początku to fajna zabawa ? :) zastanawiam się nad kupnem i nie wiem co zrobić

mi akurat wystarczyłaby zwykła, no może zostawiłabym radio bo uwielbiam słuchać muzyki non stop :P Ale jeżeli lubisz sobie dłużej posiedzieć pod prysznicem, to polecam bo fajnie łaskocze :) Choć osobiście wolę wanny bo można się zrelaksować, lecz mam zbyty małą łazienkę by sobie na nią pozwolić :/

wg mnie to tylko fajnie wygląda i może robi wrażenie na znajomych,osobiście mam taką i ani razu z tego cudeńka w postaci hydromasażu nie skorzystalam...szkoda i czasu i faktem jest że woda leci wtedy kilkanaście minut non stop

Gość ajikkkk
a mówisz o tym małym pudełku na ściance ? czy o tym dużym co jest niby wanną? :)

Gość ajikkkk
hehe :) no też się nad tym zastanawiałam i tam nie znalazłam odpowiedzi. poszukam jeszcze jakiś opinii o tym modelu, może coś napiszą :D

a nie wolisz samej wanny ? bo wiesz w takie upały to trochę duszno jest w kabinie z zadaszeniem i zawsze trzeba włączyć wentylację

Gość ajikkkk
wanne teraz mam i niestety niezwykle rzadko z niej korzystamy... szybki prysznic i lecę dalej, a prysznic oczywiście chlapie po całej łazience... ale też myślałam o tym, co w upały się dzieje...

Gość jak już
Raz, że tego hydromasażu używa się rzadko, zabawka która cieszy na początku, lepiej już wanna z hydromasażem, to jest prawdziwy relaks :D A poza tym, czy nie szkoda Ci tyle kasy na taką chińszczyznę? Nie lepiej za tą cenę kupić porządny panel prysznicowy, sam panel, ale z funkcją hydromasażu, bez tych kiczowatych halogenów? Warto się zastanowić...

Gość ajikkkk
jak już - no właśnie liczę na takie rzeczowe wypowiedzi jak Twoje... nie wiem na co się zdecydować. nie mam na tyle dużej łazienki, żeby zafundować sobie fajną wannę z hydromasażem... a z kolei sam panel nie rozwiązuje problemu zachlapanej łazienki

Gość roepwpwppw
dokładnie lepiej porządny panel prysznicowy ,ja mam te badziewie i nie polecam, z hydromasażu raz skorzystałam ale nie mam na to czasu żeby sobie siedzieć i się masować ,czasami korzystam z deszczownicy ale tez mnie wkurwia bo leci po oczach ..... a to w tym małym pudełku to chyba dodatkowy masażer do stóp ,można sobie postawić w brodziku usiąść i masować :D

Gość ajikkkk
hydromasaż dobry na wieczór. prysznic na rano :) no i właśnie dlatego o tej kabinie myślę, bo się nie chlapie, a przy samym panelu tak :)

Gość romantyczkka że hej
wybrałam zwykłą ,bo jak prysznic to szybko a jak kapiel to długo i wannie ;)

Gość jak już
Ale o jakim chlapaniu mówisz? U mnie rozwiązane jest to tak jak na zdjęciu na tej stronie- panel na ścianie i do tego szklane drzwi, porządne, więc nic mi nigdzie nie chlapie. No oczywiście na drzwi, ale nigdzie więcej. http://dasbad.pl/product_info.php?products_id=112

Gość ajikkkk
mowie o chlapaniu z wanny, ktora aktualnie posiadam :) a wanna zwykla i nie drzwiczek :)

Gość mam to iiiiiiiiiiiii
w allegro ceny sa zawyżone. Takie kabiny w Liroy Merlin są po 1000-1500 zł. Pamiętaj,że montaż tej kabiny wynosi koło 500 zł. Kupując przez allegro może się zdazyć, że dostaniesz złe częsci. Tak było u nas, ale my mieliśmy sklep pod bokiem, a Ty jak zaczniesz wysyłac kabinę to koszty wzrosną. Co do samej kabiny to jest całkiem ok, ale jak chcesz korzystać z tych masażerów czy róznych dysz, to jak np. bierzesz normalny prysznic to czekasz aż woda bedzie miała odpowiednią temperaturę, jak chcesz włączyć np. dyszę z boku to zacznie leciej zimna woda i bedziesz skakać z zimna. Co nie włączysz to najpierw leci woa zimna. Tak samo deszczownica. Reasumując to najpewniej bedziesz używać tylko prysznica albo samej deszczownicy. Co o wentylacji to nie ma potrzeby jej włączac o ile nie lubisz prysznica bardzo gorącego. Radia nigdy i właczalismy, ani tych światełek,bo jak w łazince światło włączone to i tak wszystko widać. Kabiny produkowane są w Chinach a elementy mają gwinty w większości plastikowe, więc róznie z kabinami moze być. My mamy wysoki brodzik i jest to ok.

Gość ajikkkk
mam to iiii - dzięki. widziałam właśnie w sklepach tylu leroy i chyba masz rację, że lepiej tam niż przez allegro. a czy tam ktoś jest od montażu czy trzeba na własną rękę szukać?

Gość Karol_36
Najlepsze sa podobno kabiny parowo-hydromasażowe jednak są dość drogie.. my ostatnio zaszeleliśmy z żoną i zakupiliśmy sobie takie cudeńko http://www.sanplast.pl/produkty/produkt/4793/ nie żałuje ceny! nie wiem jak można powiedziec, że taki hydromasaż się nudzi! super sprawa, polecam! jednak nie oszczędzajcie na jakiś chińskich podróbkach! warto wybrać dobrą firmę przy takim zakupie

Wanna z hydromasażem jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla osób lubiących zrelaksować się i odpocząć podczas kąpieli, jednak prysznic z hydromasażem to jak dla mnie strata pieniędzy, gdyż korzystając z prysznica nie spędzamy w nim aż tyle czasu co w wannie, zazwyczaj jest to szybka 'sprawa':)

Gość gość
Ja postawiłam na wannę z hydromasażem i jestem bardzo zadowolona. Swoją kupiłam tu: http://www.wodex.pl/ jestem bardzo zadowolona, nie czyszczę jej często i nie mam żadnych większych problemów.

Gość gość
ja mam akurat wannę z hydromasażem i wg mnie się sprawdza. nie zawsze z niej korzystam, ale raz na jakiś czas jak jestem zmęczona - świetnie odpręża i pozwala się wyciszyć. takie domowe spa :) swoją kupiłam tu www.baseny-wodex.pl/pl/spa/wanny_spa_prywatne