Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszalotjeden

OPTYMISTYCZNIE !!!!

Polecane posty

Gość kaszalotjeden

Kto to jest Superoptymista? - Gość, który na cmentarzu zamiast krzyży, widzi plusy.:D:D

Gość kaszalotjeden
Siedzi podpity jegomość w barze: Spogląda na wentylator na ścianie i mówi do barmana: - Ale ten czas zap.....la...:)

Gość kaszalotjeden
O DYSKRYMINACJI KOBIET Polak - człowiek, Polka - taniec. Japończycy - ludzie, Japonki - klapki. Fin - człowiek, Finka - nóż. Ziemianin - człowiek, Ziemianka - taka chatka. Węgier - człowiek, Węgierka - śliwka. Graham - pisarz, Grahamka - bułka. Anglik - dżentelmen, Angielka - długa bułką. Kanadyjczyk - człowiek, Kanadyjka - rodzaj kajaka. Rumun - chłop jak każdy inny, Rumunka - tirówka. Szwed - człowiek, Szwedka - kurtka. Filipińczyk - człowiek, Filipinka - gazeta. Hiszpan - człowiek, Hiszpanka - grypa. Amerykanin - człowiek, Amerykanka - mebel. Estończyk - człowiek, Estonka - internetowy pasożyt jedzący kartofle Czesi - ludzie, Czeszki - komunistycznie obuwie, które nosiło się na wuefie. Bawarczyk - pan w ósmym miesiącu ciąży, spodziewający się beczki piwa. Koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piórkiem - znaczy człowiek, Bawarka - herbata z mlekiem. :)

Gość kaszalotjeden
POPRAWIAM WAM HUMOR !!!!! Działa??????????????

Gość kaszalotjeden
Rozmawiają dwie starsze Panie: - Ta dzisiejsza młodzież to taka niewychowana! A jak się ubierają, co na głowach mają! Z jednej strony czerwone, z drugiej zielone. To straszne ! Na to druga: - To jeszcze nic. Wczoraj wieczorem wracałam od wnuczki, weszłam do jednej windy, bo w drugiej windzie tuliła się do siebie jakaś para. Zanim moja winda ruszyła, usłyszałam: "Jak wykręcisz żarówkę, to wezmę do buzi". Proszę pani! Oni nawet szkło żrą !!!

Gość kaszalotjeden
Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana. Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja, gliniarz chodzi dookoła, patrzy i mówi: - No i co? Zaklinował sie pan? Na co kierowca: - Nie, kurwa! Most wiozłem i mi sie paliwo skończyło!:)

Gość kaszalotjeden
Wędkarz łowi sobie rybki. Nagle zjawia się obok niego Strażnik i pyta: - Co Pan tu robi ? - Ja ? Kąpię robaka. - Płaci Pan mandat sto złotych. - Za co ? - Robak nie ma kąpielówek.

Gość dziękuję :)