Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani bunia

Wyciekająca sperma

Polecane posty

Gość pani bunia

Nielubie jak po seksie wycieka ze mnie sperma,nawet jak zaraz się umyje to nadal cieknie.Potem bielizna ma nieprzyjemny zapach mimo założonej wkładki.Lubię seks do końca ale wkurza mnie ta sperma bo nawet nie można spokojnie sie poprzytulać zaraz robi się mokro i klejąco.Wy też tak macie jak sobie z tym radzicie?

Ide sie umyc do lazienki. Kaz facetowi gume zlozyc to nie bedzie ci nic wyplywac :D ale masz problem... :P

Gość Autorko
Polecam nauke dokladnego mycia

Gość antypatologia
nie przeszkadza mi to, podobno sperma dobrze dziala na to i owo.

Gość sdfghjaaa
Kurna ale po podmyciu i tak wycieka ! Autorko ja mam takie same odczucia jak Ty. Dlatego mimo stosowania tabletek anty kochamy się z użyciem prezerwatywy. Mąż tez nie lubi jak prosto po seksie nie poleże z nim, nie poprzytulamy się tylko idę do łazienki podmywać się. A potem i tak coś jeszcze wycieka wrrrr

No chyba nie robisz sobie irygacji pochwy po każdym stosunku... A co ma się z nią dziać, ma zastygać tam w środku, wchłaniać się? :D Prezerwatywa- ale to paskudztwo, albo po prostu dłużej poleżeć (pewnie że się kleisz ale on też może iść z Tobą pod prysznic), stosunek przerywany- też niezbyt, jak musisz wyjść- wkładki często zmieniane i chusteczki nawilżane do higieny intymnej. Swoją drogą, to ja do dziś pamiętam swoje pytanie zadane we wczesnej podstawówce nauczycielce biologii: "A to prawda że sperma wyciekająca z pochwy to pierwsza oznaka ciąży?". Nie załapałam jako dziecko że to żart i myślałam że jak ciąży nie ma, to zostaje wszystko, a jak jest ciąża- to wskoczy ten jeden czy dwa plemniki a reszta wypłynie...

Gość zocha samocha
ależ to fajne uczucie spełnienia nie lubię jak mój mężczyzna spuszcza sie np na brzuch to dla mnie takie....niedokończone

Gość ja tez nie cierpie tego
ale znalazlam sposob, po stosunku ide najpierw do toalety, jak posiedze kilka minut to wiekszosc wycieknie (jeszcze w tej postaci lepkiego sluzu) a potem ide pod prysznic i dokladnie sie myje okazuje sie ze jesli sperma nie wyplynie z pochwy to samo podmycie sie nie wystarczy inny sposob, (ktory moj facet uwielbia) to seks az do mojego orgazmu, a potem ja dokanczam w buzi... :D no ale trzeba lubiec

Gość sdfghjaaa
Ja tylko jeden raz zgodziłam się na to by dokończył w buzi. To nie dla mnie :D Prawie pawia puściłam hehehe

dziewczyny wystarczy że po stosunku usiądziecie na kibelek robisz siusiu, ''napinasz się'' i stamtąd przy okazji wycieka a potem szybkie podmycie :-D wierzcie mi potem już nie wycieka

Gość sdfghjaaa
catie dzięki ! Na pewno wypróbuję ten sposób !! :)

trochę krępujący temat... :-O sdfghjaaa jak się ''napniesz'' to wszystko co masz w środku po prostu chlupnie z Ciebie i po kłopocie :-)