Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyksztalconyprawiczek

Postanowiłem zmienić swoje życie.

Polecane posty

Wchodzę na jakiś regionalny czat, celem umówienia się na randkę! Kto jest ze mną?

Gość czaterkkka
na jaki i ile masz latek?

Gość prawie dwudziestka :O
Bywajac na czacie zycia nie zmienisz,cokolwiek mialbys tam spotkac..a spotkac mozna wieleeee niczego.

To co robić? Gdzie poznam normalną, mądrą dziewczynę jak nie na czacie zorientowanym na zawieranie nowych przyjaźni? Są jeszcze portale randkowe, ale te polskie odbiegają mocno od standardów chociażby amerykańskich.

Milosci...zwlaszcza tej prawdziwej sie nie szuka,tymbardziej tak,na sile i od zaraz..ona najczesciej przychodzi nieoczekiwanie. A jesli juz chcesz polowac..to jest wiele miejsc,w ktorych mozna poznawac ludzi,na internecie to sie nie konczy.

Proszę wymienić takie miejsca.

Przeciez zycie kazdego nie toczy sie w jednym miejscu..bywamy ciagle gdzie indziej,poczawszy od autobusu,tramwaju,sklepu, ulicy ,kina,szkoly,pracy,parku.. nic na sile,a bedzie dobrze.

Gość romantyczkka że hej
szukaj na czacie normalne tez tam zagladają ;)

Gość sadzimy, że niepotrzebnie
na czacie i sympatii, możesz spotkać kurwy, ale nie kobiety, z którymi warto się spotkać. to forum też nie jest miejscem odpowiednim. wyjdź z domu, idź na wystawę obrazów, do kina, teatru, zapisz się do jakiejś fajnej grupy robiącej to samo, np.sztuki walki, wspólne wycieczki rowerowe, bibiloteka, nauka języka obcego... w miejsce, gdzie nie da się byc samemu bo wokół są inni i chcesz czy nie musisz nawiązać zanjaomość. ja poznałem atrakcyjną i mądrą kobietę w pewnym muzeum. można? jak widać można. aaaa, zapomniałem dodać, że jesteśmy już 4 lata po ślubie i nie zamierzam tego zmieniać. radzę, wyjdź gdzieś w takie miejsce. 🖐️

Muzea i inne miejsca kultywowania sztuki odwiedzam, ale jak na razie bez efektów. Co do kółeczek wspólnych zainteresowań, to już to nie działa bo 75% grupy stanowią również poszukiwacze żon...

Gość sadzimy, że niepotrzebnie
w każdym razie odradzam wszelkie fora i czaty, a także sympatię, gdzie siedzą same kurwiszony na jeden raz. :classic_cool: to dziwne, że jesteś wylształconym człowiekiem, a trudno ci wymyśleć miejsce, gdzie możesz spotkać jakąś wartościową kobietę :P

Gość a ja pojechałam w góry
z koleżanką i spotkałam wymarzonego chłopaka. wyrusz gdzieś w podróż :)

Gość granulaa
Gdzie poznam normalną, mądrą dziewczynę jak nie na czacie zorientowanym na zawieranie nowych przyjaźni? jak jestes przystojny, to voila, oto jestem :)

Gość romantyczkka że hej
a ja jestem porzadna i siedzę na czatach czasami