Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _00_

samodzielny architekt wnętrz- Gdańsk- jakie zarobki?

Polecane posty

Gość _00_

Witam, Przeprowadzam się niedługo do Gdańska /ew. Gdynia, Sopot/ jak jest z pracą i zarobkami w tej branży u Was? Dziękuję z góry za odpowiedź

Gość gość
wszedzie jest praca ;p wystarczy poszukac :) moj znajomy otworzyl biuro architektoniczne www.ampmdesign.pl - wystarczy próbować ;)

Gość dww
Dla mnie numerem jeden wśród gdańskich firm świadczących usługi w zakresie aranżacji wnętrz jest Komplementi. Jej ofertę i zrealizowane projekty można obejrzeć pod adresem www.komplementi.pl. Decydując się na usługę masz gwarancję oprócz profesjonalnie wykonanego projektu według wybranego stylu aranżacyjnego również jego wizualizację i kosztorys realizacji.

Gość derssa
W Sopocie jest dobre biuro projektowe – Lux Interiors (luxinteriors.com.pl). Ktoś może też u nich zamawiał projekt? My z mężem zdecydowaliśmy się przerobić sypialnię. Zrobili nam dopracowany projekt na pomieszczenie razem z wydzielonym miejscem na garderobę, wszystko świetnie oświetlone, generalnie efekt w stu procentach spełnił nasze oczekiwania.

Gość gość
Jest dobry architekt w biurze Lux Interiors, mogę polecić. Na stronie luxinteriors.com.pl są dane kontaktowe i trochę fot w portfolio. Najlepiej najwygodniej i najszybciej mi było wysłać maila z zapytaniem, długo na odp nie musiałem czekać, potem już kontakt był głównie telefoniczny i też nie narzekam. :)