Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianula333

Podkład...Jaki dla mnie?Proszę,polećcie mi jakiś! ||Dzięki za sprawdzone rady

Polecane posty

Gość Dianula333

No właśnie...Więc tak:szukam dla siebie podkładu.Ostatnio kupiłam ten matujący podkład w musie Matte Morphose z Loreal'a,ale niestety nie sprawdził on się kompletnie w moim przypadku,powstawały grudki po nim na cerze i miałam efekt twarzy z ciasta;/Mam 15 lat i jasną karnację.Mój typ cery to cera mieszana.Nie miewam raczej jakichś czerwonych wyprysków ,ale za to moim problemem są liczne zaskórniki na nosie i brodzie.Miesiąc temu byłam u kosmetyczki na manualnym oczyszczaniu twarzy,no ale jednak nie usunęła mi wszystkiego,część też się odtworzyła.Na nosie skóra dodatkowo nieestetycznie się błyszczy,na szczęście na reszcie twarzy nie.Szukam porządnego podkładu, najważniejsze dla mnie to żeby dobrze ukrył wszelkie zaskórniki, zmatowił cerę( a właściwie skórę na nosie;) ) i miał fajną konsystencję.trwałość-owszem,też jest ważna ale nie aż tak jak poprzednie kryteria.;))) chodzi mi o kosmetyk dobry,nie jakiś totalnie tani ale też nie bardzo drogi,myslę ZE PASUJE MI CENA OD 60 ZŁ DO150 ZŁ.Bardzo dziękuję za radY, pozdrawiam cieplutko wszystkie użytkowniczki kafeterii;)))

Gość nie jestem ze zgorzelca
cena nie musi byc wcale i czesto nie jest wyznacznikiem jakosci :O ja ostatnio trafilam na fajny, so matte miss sporty, dobrze kryje, dobrze matuje, jest bardzo trwaly. ale jest cieżki dość i to jego jedyna wada. i jest tani, coś w granicach 10-15 zł, anwet nie pamietam dobrze

Gość karola karolak
miss sporty????????? blagam.... revlon colorstay- kosztuje ok. 70- 80 zl czyli bez dramatu a jest naprawde ok :)